علت وجود لکه بینی بعد از قطع مصرف قرص سیپروترون کامپاند چیست؟

سلام. من مجرد هستم. و قرص سیپروترون کامپاند رو به. مدت ۳ ماه برای جوش های صورتم مصرف کردم. و الان قطع کردم. پریود شدم و ۸ روز خونریزی داشتم و ۲ روز لک هستم. آیا این لک ها طبیعی هستش. پریودم همیشه منظم بوده. و طول مدت پریود من همیشه ۷ روز بوده.

-1

ضمن عرض سلام، توقف مصرف این دارو می تواند تا مدتی موجب لکه بینی و تغییر شرایط معمول قاعدگی گردد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
2

سلام عزیزم لکه بینی شما میتواند ناشی از عوارض قطع قرص باشد به مرور بهتر می شوید و اگر لکه بینی ادامه دار شد باید به متخصص زنان مراجعه کنید شایعترین علت آن میتواند اختلالات هورمونی باشد

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
-1

سلام این علائم می تواند ناشی از قطع مصرف دارو باشد نگران نباشید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
2

با سلام.این مورد طبیعی هست مگر تکرار لکه بینی در سیکل های بعدی و بطور مکرر

دکتر محمدرضا اسلامیان

فوق تخصص غدد و رشد کودکانمتخصص کودکان (اطفال)
دکتر محمدرضا اسلامیان
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

لکه بینی می‌تواند بر اثر تغییرات هورمونی ناشی از قطع ناگهانی قرص سیپروترون کامپاند رخ دهد. این دارو تاثیر مهمی بر تعادل هورمونی بدن دارد و پس از قطع آن، ممکن است بدن کمی زمان برای تنظیم مجدد خود به حالت طبیعی نیاز داشته باشد. در این مدت ممکن است تجربه لکه بینی، دوره‌های نامنظم یا دیگر عوارض جانبی داشته باشید. برای اطمینان بیشتر، پیشنهاد می‌کنم با پزشک خود تماس بگیرید و این موارد را با او در میان بگذارید.

لکه‌بینی بعد از قطع مصرف قرص سیپروترون کامپاند می‌تواند یک پدیده طبیعی باشد و ممکن است به دلیل تغییرات هورمونی که با قطع مصرف این نوع قرص‌ها اتفاق می‌افتد، رخ دهد. قرص‌های هورمونی می‌توانند بر چرخه قاعدگی تاثیر بگذارند و پس از قطع آن‌ها، بدن زمان نیاز دارد تا به حالت طبیعی بازگردد. در اکثر موارد، این تغییرات بیماری‌زا نیستند و در طی دوره‌های قاعدگی بعدی، وضعیت به حالت عادی برمی‌گردد. اگر لکه‌بینی بیش از چند دوره قاعدگی ادامه پیدا کند یا با علائم دیگری مانند درد شدید همراه باشد، توصیه می‌شود که با یک پزشک مشورت کنید تا علل دیگر همچون اختلالات هورمونی یا مشکلات مربوط به رحم بررسی شوند. همچنین رعایت بهداشت فردی و استرس کمتر می‌تواند به بهبود سریع‌تر کمک کند.