دیستروفی عظالانی (دوشن) درمان می شود؟

باسلام خدمت شما
من پسری هستم ۱۳ ساله دارای مشکل دیستروفی از نوع دوشن الان دیگر قادر به رفتن از پله نیستم در نشت و پا شدن مشکل دارم دست های کم کم دارد ضعیف میشود .
میخواستم بدانم نطر شما چیست ؟؟؟؟
آیا درمانی هست لطفا کمکم کنید .
سپاس از شما

0

سلام دیستروفی دوشن عضلات قلب را هم درگیر می کند. حتما به متخصص قلب شهرتان هم مراجعه کنید تا در صورت بروز نارسایی قلب درمان شروع و سرعت سیر نارسایی قلبی کاهش یابد.

دکتر اسفندیار نوروزی

بورد تخصصی قلب و عروق از دانشگاه تهرانعضو انجمن قلب اروپا
دکتر اسفندیار نوروزی
2

در دیستروفی عضلانی باید قبل از اینکه ناتوانی های ایجادشده کاملا مستقرشوند باید بایکسری اقدامات درمانی اعم از تزریق وجراحی جلوی ناتوانی ها را گرفت .اگرچه برای دیستروفی دوشن درمان قطعی وجود ندارد.

دکتر حبیب رشادی

جراح و متخصص استخوان و مفاصل (ارتوپد)جراحی های زانو (تروما و آسیب های ورزشی)
دکتر حبیب رشادی
0

با توجه به این که در 13 سالگی هنوز قادر به راه رفتن هستید احتمالا بیماری شما نوع بسیار خفیف دیستروفی می باشد و بعید است مبتلا به دوشن باشید. شاید بهتر باشد در ابتدا مجددا تشخیص را تایید نمایید و سپس در مورد برنامه ریزی درمانی قضاوت نمود. در هر حال همانگونه که همکاران محترم فرمودند اگر تشخیص واقعا دوشن باشد علاوه بر اینکه از نظر درگیری قلبی باید کنترل شوید همکاران متخصص ارتوپدی و متخصصین طب فیزیکی و توانبخشی شما را بهتر راهنمایی خواهند نمود.

دکتر سینا یثربی

متخصص طب فیزیکی، توانبخشی و الکترودیا...آرتروز زانو، دیسک وسیاتیک، کمر درد و ...
دکتر سینا یثربی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

دیستروفی عضلانی (دوشن) یک بیماری ژنتیکی است که عضلات را تضعیف می کند و در نهایت به ناتوانی منجر می شود. در حال حاضر، هیچ درمانی وجود ندارد که این بیماری را کاملاً رفع کند، اما درمانهایی موجود هستند که برخی از علائم را کاهش می دهند و کیفیت زندگی را بهبود می بخشند. تحقیقات در حال انجام هستند تا راهکارهای جدید درمانی پیدا کنند، اما هنوز به نتایج قطعی نرسیده ایم. من به شما توصیه می کنم که با پزشک خود مشورت کنید تا بتوانید راهکارهای درمان موجود را بررسی کنید.

دیستروفی عضلانی دوشن، یک بیماری ژنتیکی است که بر عضلات تاثیر می‌گذارد و در طی زمان باعث ضعف عضلانی و کاهش توانایی حرکتی می‌شود. این بیماری معمولا در کودکی شروع می‌شود و تا کنون درمان قطعی برای آن یافت نشده است. با این حال، روش‌هایی مانند فیزیوتراپی، استفاده از وسایل کمکی جهت حرکت، و برخی داروها می‌توانند به بهبود کیفیت زندگی و کاهش سرعت پیشرفت بیماری کمک کنند. یکی از داروهای مورد استفاده، کورتیکواستروئیدها هستند که می‌توانند به افزایش قدرت عضلانی و کاهش روند پیشرفت بیماری کمک کنند. همچنین تحقیقات اخیر در زمینه ژن درمانی و سلول‌درمانی نیز در حال انجام است که امیدهایی را برای درمان‌های جدید ایجاد کرده است. مشاوره‌های منظم با تیم‌های تخصصی و پزشکان مجرب و همچنین پیگیری دقیق روند درمان از اهمیت بالایی برخوردار است.