عوارض مصرف قرص امنیک ۰/۴ چیست؟ قرص امنیک در درمان سنگ کلیه کاربرد دارد میتواند علایم افت فشار خون شما رو تشدید کند اگر دچار حملات غش و سرگیجه شدید با نظر پزشک معالج نوع دارو رو تغییر دهید. سلام. این دارو منعی در بانوان ندارد. با اینحال بخاطر افت فشار توصیه میکنمفعلا استفاده نکنید.

امنیک , سنگ , عوارض , قرص امنیک

باسلام،من یک سنگ در حالب سمت چپ دارم و دکتر برام قرص امنیک نوشتن، تویاینترنت نوشته بود بیشتر برای مردها استفاده میشه با توجه ب اینکه من خانمم ضرر نداره؟دوم اینکه من به صورت معمول بیشتر اوقات وقتی از حالت نشسته به ایستاده بلند میشم سرم گیج میره همیشه همینطور هستم و حتی قبلا یکبار غش کردم، میخاستم بدون چون تو عوارض این قرص هم این حالت رو نوشته برام ضرر نداشته باشه؟؟ چکار کنم؟؟

2
4

عوارض مصرف قرص امنیک ۰/۴ چیست؟ امنیک , سنگ , عوارض , قرص امنیکقرص امنیک در درمان سنگ کلیه کاربرد دارد میتواند علایم افت فشار خون شما رو تشدید کند اگر دچار حملات غش و سرگیجه شدید با نظر پزشک معالج نوع دارو رو تغییر دهید

0

عوارض مصرف قرص امنیک ۰/۴ چیست؟ امنیک , سنگ , عوارض , قرص امنیکسلام. این دارو منعی در بانوان ندارد. با اینحال بخاطر افت فشار توصیه میکنمفعلا استفاده نکنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

با سلام و احترام. قرص امنیک (تامسولوزین) محصولی است که بیشتر برای مردها تجویز می شود زیرا باعث شل شدن عضلات پروستات و سایر بخش های حوضی مردان می شود. اما استفاده از آن در برخی موارد برای زنان می تواند مناسب باشد، من جمله به عنوان یکی از درمان های ممکن برای سنگ های کلیه. در مورد گیجی هنگام بلند شدن، این یکی از عوارض جانبی رایج امنیک است. در صورتی که گیجی شما بیشتر شود یا اگر غش کنید، باید به پزشک خود اطلاع دهید.

قرص امنیک ۰/۴، با نام ژنریک تامسولوسین، معمولاً برای درمان مشکلات مجرای ادرار ناشی از بزرگی پروستات در مردان تجویز می‌شود. با این حال، در بعضی موارد مشخص ممکن است برای زنان نیز تجویز شود. این دارو عملکرد ماهیچه‌های مثانه را بهبود می‌بخشد و تسهیل جریان ادرار را فراهم می‌کند، اما استفاده از آن باید تحت نظارت پزشک صورت گیرد. از لحاظ ایمنی، یکی از عوارض شایع تامسولوسین، کاهش فشار خون و سرگیجه، به خصوص هنگام تغییر وضعیت از نشستن به ایستادن است. با توجه به شرایط شما که سابقاً سرگیجه و غش را تجربه کرده‌اید، بسیار مهم است که این موضوع را با پزشک خود مطرح کرده و وضعیت خود را از نزدیک پایش کنید. ممکن است پزشک راهکارهای دیگری به شما توصیه کند یا دوز دارو را تنظیم نماید. تا هنگام مشاوره با پزشک، از تغییر ناگهانی وضعیت بدن و ایستادن‌های سریع خودداری کنید تا احتمال سرگیجه کاهش یابد.