دخترم هفت ماهشه، و اصلا هیچ غذایی رو نمیخوره چکار کنم خانم دکتر؟ سال اول غذای اصلی شیره و غذای کمکی در مرحله بعده بچه ها هنوز به خوردن با قاشق و لیوان و بلعیدن غیر مایعات عادت ندارن و بتدریج یاد می گیرن باید بچه روی صندلی مخصوص و در کنار خانواده و زمان غذای خانواده تغذیه بشه تا سر ذوق بیاد صبور باشین و استرس نداشته باشین وزن شیرخوارتون خوبه به مبحث تغذیه دو سال اول در سایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir.

هفت , نمیخوره , کودکان , تغذیه

سلام، دخترم هفت ماهشه، و اصلا هیچ غذایی رو نمیخوره نه فرنی، نه سوپای مختلف، نه حریره و پوره، هرچی ببرم سمت دهانش با دستش پس میزنه وسرشو برمیگردونه، به زور هم که نباید به بچه غذا داد پس چه کنم، یعنی هیچ چیزی ندم که بخوره،، درضمن فقطشیر خشک میخوره وزن تولد ۲۵۰۰ و وزن هفت ماهگی ۶۸۰۰

1
0

دخترم هفت ماهشه، و اصلا هیچ غذایی رو نمیخوره چکار کنم خانم دکتر؟ هفت , نمیخوره , کودکان , تغذیهسال اول غذای اصلی شیره و غذای کمکی در مرحله بعده بچه ها هنوز به خوردن با قاشق و لیوان و بلعیدن غیر مایعات عادت ندارن و بتدریج یاد می گیرن باید بچه روی صندلی مخصوص و در کنار خانواده و زمان غذای خانواده تغذیه بشه تا سر ذوق بیاد صبور باشین و استرس نداشته باشین وزن شیرخوارتون خوبه به مبحث تغذیه دو سال اول در سایت من مراجعه کنین www.drmirshokraei-pediatrician.ir

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مزاحمت غذاخوری در کودکان در سن ۷ ماه ممکن است نشان از فاکتورهای مختلفی باشد، از جمله آمادگی نبودن برای انواع خاص غذا، عدم رغبت به طعم های جدید، یا حتی یک بیماری کوچک مانند سردرد. ابتدا مطمئن شوید که دهان کودک، دندان، بینی و گوش تمیز هستند و تحت بررسی پزشک قرار گرفته اند. در صورتی که کودک شما همچنین فقط شیر خشک میخورد، میتوانید ارزش غذایی شیر خشک را با اضافه کردن مکمل های ویتامینی و مواد معدنی افزایش دهید. به یاد داشته باشید، اگر کودک شما همچنان وزن کمی دارد یا وزن او افزایش نمی یابد، حتما به پزشک مراجعه کنید.

در مرحله هفت ماهگی، نوزادان به طور طبیعی باید از مراحل اولیه تغذیه تکمیلی بگذرند. اما در هر کودکی این پروسه می‌تواند متفاوت باشد. ابتدا باید از پزشک اطفال خود بخواهید تا از نظر رشد و سلامت دخترتان اطمینان حاصل کند. وزن دخترتان تا حدودی می‌تواند نشان‌دهنده وضع رشد او باشد. نوزاد با وزن 6800 گرم در این سن می‌تواند رشد طبیعی داشته باشد و نوع تغذیه وی نباید باعث نگرانی زیاد شود. در رابطه با تغذیه، به نکات زیر توجه کنید: 1. **تدریج در معرفی غذا**: غذاها را به آرامی و تدریجی معرفی کنید و هر بار تنها یک نوع غذا را امتحان کنید. 2. **بازی با غذا**: غذای او را به صورت بازی و سرگرمی درآورید تا علاقه‌مند به خوردن شود. شاید با اجازه دادن به او در لمس و بازی با غذا، اشتهایش تحریک شود. 3. **ایجاد فضای آرامش‌بخش**: محیط غذادهی باید آرام و بدون استرس باشد. موسیقی ملایم یا صحبت‌های محبت‌آمیز از سمت والدین کمک‌کننده هستند. 4. **پیش از غذا شیر ندهید**: پیش از ارائه غذای جامد، به او شیر ندهید تا بیش از حد سیر نباشد. 5. **تنوع در طعم‌ها و بافت‌ها**: بافت و طعم غذاها را تغییر دهید تا به او اجازه داده شود تجربه‌های مختلفی کسب کند. در صورتی که همچنان مشکل ادامه داشت، مراجعه به یک متخصص تغذیه کودک یا پزشک اطفال برای بررسی دقیق‌تر وضعیت ضروری‌ست.