آیا برجستگی همیشگی غده لنفاوی گردن در کودک نیاز به پیگیری دارد؟ با سلام بزرگ شدن عقده لنفی بنا به سایز ، محل عقده، علایم همراه و ویژگی های آن در معاینه تفسیر متفاوتی دارد. عقده زیر یک سانت منفرد در گردن در اطفال معمولا خطرناک نیست. علی ایحال جهت معاینه و ارزیابی کامل به یکی از همکاران متخصص اطفال مراجعه کنید.. همیشه را باید تعریف کنید منظورتان از چه زمانی است؟باید متخصص کودکان بررسی کند و در صورت تغییر در اندازه نیاز به بررسی بیشتر دارد بعلاوه حتما دندان هایش توسط دندانپزشک معاینه شود.

برجستگی , لنفاوی , غده , کودکان , غده لنفاوی

سلام.پسرم ۲/۵ساله است.برجستگی کوچکی به اندازه نخود وبدون درد همیشه در گردنش نمایان است.حال عمومیش خوبه.نگرانم که این برجستگی علامت مشکل خاصی باشد.لطفا راهنماییم کنید

2
0

آیا برجستگی همیشگی غده لنفاوی گردن در کودک نیاز به پیگیری دارد؟ برجستگی , لنفاوی , غده , کودکان , غده لنفاویبا سلام بزرگ شدن عقده لنفی بنا به سایز ، محل عقده، علایم همراه و ویژگی های آن در معاینه تفسیر متفاوتی دارد. عقده زیر یک سانت منفرد در گردن در اطفال معمولا خطرناک نیست. علی ایحال جهت معاینه و ارزیابی کامل به یکی از همکاران متخصص اطفال مراجعه کنید.

1

آیا برجستگی همیشگی غده لنفاوی گردن در کودک نیاز به پیگیری دارد؟ برجستگی , لنفاوی , غده , کودکان , غده لنفاویهمیشه را باید تعریف کنید منظورتان از چه زمانی است؟باید متخصص کودکان بررسی کند و در صورت تغییر در اندازه نیاز به بررسی بیشتر دارد بعلاوه حتما دندان هایش توسط دندانپزشک معاینه شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

برجستگی که در گردن کودکتان مشاهده می‌کنید احتمالاً یکی از غدد لنفاوی است که با کمک سیستم ایمنی بدن عمل می‌کند. حجم غدد لنفاوی ممکن است در پاسخ به عفونت، بیماری یا استرس افزایش یابد. اگر این برجستگی بی درد باشد و حالت عمومی کودک خوب باشد، معمولاً نیازی به نگرانی نیست. با این حال، اگر تغییراتی در اندازه، شکل یا رنگ برجستگی مشاهده کردید یا اگر فرزندتان علائم دیگری مانند تب یا خستگی ناگهانی داشت، بهتر است به پزشک مراجعه کنید.

برجستگی‌ غده‌های لنفاوی در گردن کودکان می‌تواند ناشی از پاسخ طبیعی بدن به عفونت‌های جزئی مثل سرماخوردگی یا التهاب گلو باشد. این غدد به صورت طبیعی در پاسخ به ورود عامل خارجی، متورم می‌شوند و معمولاً بدون درد هستند. اگر فرزندتان حال عمومی خوبی دارد و سایر علائمی چون تب، کاهش وزن یا تغییرات در اشتها و انرژی ندارد، در اکثر موارد جای نگرانی وجود ندارد. توصیه می‌شود اندازه غده را پیگیری کرده و در صورت بزرگ‌تر شدن، تغییر در قوام (سفتی یا نرمی) یا بروز علائم دیگر، به پزشک مراجعه کنید. همچنین اگر غده بیش از دو هفته باقی‌مانده و هیچ کاهش اندازه‌ای نشان نداد، زمان آن است که نظر پزشک متخصص کودکان را جویا شوید تا از عدم وجود مشکل جدی اطمینان حاصل کنید.