علت تورم غدد لنفاوی چیست؟ بزرگ شدن غده های لنفاوی گردن در جریان کرونا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.. سلام - علل مختلفی باعث بزرگی غدد لنفاوی میشود لنفوسیت ها ( سلول های ایمنی اختصاصی) در مواجه با عامل بیماری زا که شایعترین علت ان ویروس ها هستند جهت دفاع از بدن تعدادشان بیشتر میشود و این باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی میشود. غدد لنفاوی با توجه به موقعیتشان به گروه های محتلف تقسیم میشوند ، غدد لنفاوی تحت فکی( ساب منیدبولار) + غدد ژوگولودایگاستریک ( غدد قدام عضله مورب کردن ) بیشتر از سایر گروها در موارد التهابات خوش خیم بزرگ میشوند. که در کودکان این سایزبزرگنر از بزرگاسالان است در کودکان و جوانات سایز بزرگتر از ۲ سانتی متر غیر طبیعی حساب میشود در بزرگسالان سایز طبیعی غده لنفوای زیر یک سانتی متر است . سایز ۱۰-۱۵ میلی متر به عنوان غیر طبیعی- اما بی اهمیت بالینی است و سایر بزرگنر از ۱۵ میلی متر اهمیت بالینی دارد . همانطور که گفته اید شما در حال حاضر یک بیماری فعال ویروسی داشته و از طرفی ۱۴ سالتون هست پس بزرگ شدن غدد لنفاوی بخشی از پاسخ طبیعی بدن شما جهت فراخوان « سربازها » جهت دفاع از بدن می باشد. زمانی بزرگی غدد لنفاوی نیاز به بررسی دارد که علت ان در شرح حال و معاینه اولیه مشخص نباشد ، که باید با روش درست تشخیص ودرمان گردد . درد گوش در بیمارهای ویروسی راه هوایی فوقانی وهمچنین بیماری کویید با توجه به محل جمعیت ویروس که در نازوفارنکس هست طبیعی می باشد . دهانه شیپوراستاش که مسول تنظیم تعادل هوا گوش داخلی است ، در نازوفارنکس انتهای بینی و سیونس می باشد ، التهاب این ناحیه باعث اختلال قشار بین دو طرف پرده صماخ میشود که باعث درد گوش وحتی در مواردی التهاب گوش میانی ( اوتیت ) میشود که نیاز به معاینه ودرمان مناسب دارد توصبه دیگر لطفا یکماه پس از درمان و فروکش کردن علایم کرونا و دوره نقاهت کامل جهت معاینه سروگردن ، در صورت لزوم سونوگرافی غدد لنفاوی به متخصص گوش وحلق و بینی مراجعه کنید و انتی بیوتیک زیادی و بدون ضرورت مصرف نکنید ..

غدد , لنفاوی , تورم

سلام من چند روزی هست کرونا دارم و گاهی اوقات گوشم درد میگیره و غدد لنفاوی زیر فک من باد کرده. و قبلا از قرص آنتی بیوتیک ک استفاده میکردم خوب میشدم الان. الان هم باید استفاده کنم

2
-1

علت تورم غدد لنفاوی چیست؟ غدد , لنفاوی , تورمبزرگ شدن غده های لنفاوی گردن در جریان کرونا نیاز به مصرف آنتی بیوتیک ندارد.

0

علت تورم غدد لنفاوی چیست؟ غدد , لنفاوی , تورمسلام - علل مختلفی باعث بزرگی غدد لنفاوی میشود لنفوسیت ها ( سلول های ایمنی اختصاصی) در مواجه با عامل بیماری زا که شایعترین علت ان ویروس ها هستند جهت دفاع از بدن تعدادشان بیشتر میشود و این باعث بزرگ شدن غدد لنفاوی میشود. غدد لنفاوی با توجه به موقعیتشان به گروه های محتلف تقسیم میشوند ، غدد لنفاوی تحت فکی( ساب منیدبولار) + غدد ژوگولودایگاستریک ( غدد قدام عضله مورب کردن ) بیشتر از سایر گروها در موارد التهابات خوش خیم بزرگ میشوند. که در کودکان این سایزبزرگنر از بزرگاسالان است در کودکان و جوانات سایز بزرگتر از ۲ سانتی متر غیر طبیعی حساب میشود در بزرگسالان سایز طبیعی غده لنفوای زیر یک سانتی متر است . سایز ۱۰-۱۵ میلی متر به عنوان غیر طبیعی- اما بی اهمیت بالینی است و سایر بزرگنر از ۱۵ میلی متر اهمیت بالینی دارد . همانطور که گفته اید شما در حال حاضر یک بیماری فعال ویروسی داشته و از طرفی ۱۴ سالتون هست پس بزرگ شدن غدد لنفاوی بخشی از پاسخ طبیعی بدن شما جهت فراخوان « سربازها » جهت دفاع از بدن می باشد. زمانی بزرگی غدد لنفاوی نیاز به بررسی دارد که علت ان در شرح حال و معاینه اولیه مشخص نباشد ، که باید با روش درست تشخیص ودرمان گردد . درد گوش در بیمارهای ویروسی راه هوایی فوقانی وهمچنین بیماری کویید با توجه به محل جمعیت ویروس که در نازوفارنکس هست طبیعی می باشد . دهانه شیپوراستاش که مسول تنظیم تعادل هوا گوش داخلی است ، در نازوفارنکس انتهای بینی و سیونس می باشد ، التهاب این ناحیه باعث اختلال قشار بین دو طرف پرده صماخ میشود که باعث درد گوش وحتی در مواردی التهاب گوش میانی ( اوتیت ) میشود که نیاز به معاینه ودرمان مناسب دارد توصبه دیگر لطفا یکماه پس از درمان و فروکش کردن علایم کرونا و دوره نقاهت کامل جهت معاینه سروگردن ، در صورت لزوم سونوگرافی غدد لنفاوی به متخصص گوش وحلق و بینی مراجعه کنید و انتی بیوتیک زیادی و بدون ضرورت مصرف نکنید .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تورم غدد لنفاوی معمولاً نشانه‌ای از فعالیت سیستم ایمنی بدن است که در پاسخ به عفونت یا بیماری ایجاد می‌شود. در بیماران مبتلا به کرونا، تورم غدد لنفاوی ممکن است به علت واکنش بدن به ویروس باشد. علاوه بر تورم، سایر علائم مانند درد و تورم در مناطق دیگر نیز ممکن است وجود داشته باشد. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید تا تشخیص دقیق و درمان مناسب انجام شود. در بعضی از موارد، مصرف آنتی بیوتیک نیز می‌تواند مفید باشد، اما تنها پزشک می‌تواند میزان و نحوه مصرف مناسب را تعیین کند.