جوش روی دست کودک؟ سلام عکس وضوح خوبی ندارد. با توجه به طول کشیدن مشکل نیاز است از نظر اگزما و مسائل دیگر بررسی شوند.. با سلام جهت تشخیص درست معاینه بالینی لازم می باشد..

دست , جوش , کودک , پماد تاکرولیموس , جوش روی دست کودک

با سلام ،بعد عید روی دست پسرم جوشهای خیلی ریز و سفتی دراومد که داخلشون چرک داره و بدون درد و خارش هست اولش که در میاد زیر پوسته و بعد کم کم بزرگ میشه ،اولش چندتا بیشتر نبود ولی الان داره بیشتر میشه ،دکتر پوست بردم پماد تاکرولیموس داد به همراه یه پماد دست ساز ،از پماد تاکرولیموس استفاده کردم جوشها خوب شد و ولی جاشون مونده و الان که پماد استفاده نمیکنم دوباره همون جوشها داره در میاد و فقط هم پشت دست و انگشتان دستاش داره جای دیگه ای از بدنش جوش نداره،این مال چیه ،حساسیت فصلی یا آلرژی هست یا چیز دیگه ای ،لطفا کمک کنید چی استفاده کنم خوب بشه ؟

2
0

جوش روی دست کودک؟ دست , جوش , کودک , پماد تاکرولیموس , جوش روی دست کودکسلام عکس وضوح خوبی ندارد. با توجه به طول کشیدن مشکل نیاز است از نظر اگزما و مسائل دیگر بررسی شوند.

5

جوش روی دست کودک؟ دست , جوش , کودک , پماد تاکرولیموس , جوش روی دست کودکبا سلام جهت تشخیص درست معاینه بالینی لازم می باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

به نظر میرسد که پسر شما ممکن است به یک نوع اگزما، درماتیت اتوپیک مبتلا شده باشد. این نوع اگزما می تواند باعث تشکیل جوشهای خیلی ریز و سفت شود که چرکی درون خود دارند. اگرچه این با حساسیت فصلی یا آلرژی ارتباط دارد، ولی همیشه گفته نمیشود که این تنها علت باشد. بهترین راه برای معالجه این وضعیت استفاده منظم از پمادهای مرطوب کننده و در برخی موارد، داروهای توپیکال کورتیکوستروئید است. همچنین ممکن است مراجعه به متخصص آلرژی برای ارزیابی بیشتر آلرژی های محتمل نیز لازم باشد. در هر صورت، قبل از شروع یا تغییر هر گونه درمانی، پیشنهاد میکنم با پزشک خود مشورت کنید.

سلام. جوش‌های ریز و سفت بدون درد و خارش که در دست پسرتان ظاهر شده‌اند می‌توانند به دلایل مختلفی ایجاد شوند. این نوع جوش‌ها ممکن است به علت حساسیت فصلی، آلرژی به موادی که پوست کودک با آن‌ها در تماس است، و یا حتی برخی عفونت‌های سطحی باشند. تجویز دکتر تان با پماد تاکرولیموس پیشنهاد خوبی است، زیرا این پماد برای کاهش التهاب و کنترل واکنش‌های آلرژیک مفید است. اما اگر پس از قطع مصرف پماد، ضایعات مجدداً ظاهر می‌شوند، ممکن است به بررسی دقیق‌تری نیاز باشد. پیشنهاد می‌شود: ۱. مراجعه مجدد به متخصص پوست برای بررسی بیشتر و شاید تغییر درمان. ۲. تست حساسیت: گاهی تست‌های آلرژیک کمک می‌کنند تا عامل تحریک‌کننده خاص شناسایی شود. ۳. پرهیز از مواد شیمیایی تند و محرک (مثل صابون‌های معمولی) و استفاده از محصولات مخصوص پوست حساس. اینکه جوش‌ها بیشتر در ناحیه‌ای خاص ظاهر می‌شوند می‌تواند نشان‌دهنده تماسی مکرر با ماده تحریک‌کننده در آن ناحیه باشد. همچنین، اگر جوش‌ها همراه با تب یا نشانه‌های دیگر بیماری ظاهر شدند، سریعاً به پزشک مراجعه کنید.