علل خونریزی شدید دندان چیست؟ باسلام بهتر است هر چه سریعتر به متخصص درمان ریشه مراجعه کنید در صورت قابل نگه داری بودن برایتان درمان انجام میشود و اگر نیاز به جراحی لثه هم باشد خود دندانپزشک بهتان اعلام میکنند. سلام و عرض ادب،نیاز به معاینه بالینی همراه با رادیوگرافی جهت اظهار نظر صحیح و قطعی می باشد.سالم و پاینده باشید.. سلام بعد معاینه و دیدن گرافی دندان توسط دندانپزشک در صورت قابل نگهداری بودن معالجه ریشه و سپس بازسازی میشود .ممکن است جراحی لثه هم نیاز داشته باشد.. با سلام .به متخصص درمان ریشه مراجعه شود. سلام گاهی به علت خرابی شدید و حجم پوسیدگی وسیع دندان ، بافت لثه اطراف به داخل حفره رشد میکند که برای درمان ابتدا باید تعیین کرد که قابل نگه داری هست یا نه ، در صورت امکان نگهداری ، حین عصب کشی این بافت هم برداشته می شود و نیازی به جراحی نیست.. با سلامبا توجه به اظهارات شما احتمالا بافت زیادی از دندان تخریب شده و بافت لثه فضای حفره دندانی را مر کرده که بعد از گرفتن رادیوگرافی از دندان اگر قابل نگهداری باشه،حتما درمان ریشه شده و ممکنه حتی آن بخش از لثه که فضا رو پر کرده نیاز به جراحی داشته باشه.. سلام دوست عزیز دندانتان با درمان ریشه به تنهایی احتمالا قابل درمان است. بهتره تا وسعت پوسیدگی بیشتر نشده به مطب های خصوصی با تعداد پذیرش محدود در روز وهمچنین با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی مراجعه کنید. سلامت باشید. باسلام این خونریزی به علت التهاب لثه و برخورد دندانها و مواد غذایی با بافت رویش یافته از دندان شما هستش ابتدا باید بررسی صورت بگیره در صورت قابل نگهداری بودن دندان درمان ریشه شود و در غیر اینصورت کشیده شود.

دندان , خونریزی , خونریزی دندان

با سلام
بنده چند وقتیه که یکی از دندان هام خراب شده و داخلش با گوشت پر شده و مرتبا خونریزی میکنه. درد نداره ولی خیلی رو اعصاب برو هست. تو شرایط وخیم کرونا هم خیلی میترسم برم پیش متخصص. این نوع پوسیدگی باید جراحی بشه یا اینکه نیازی به جراحی نداره؟؟؟؟؟

8
0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانباسلام بهتر است هر چه سریعتر به متخصص درمان ریشه مراجعه کنید در صورت قابل نگه داری بودن برایتان درمان انجام میشود و اگر نیاز به جراحی لثه هم باشد خود دندانپزشک بهتان اعلام میکنند

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانسلام و عرض ادب،نیاز به معاینه بالینی همراه با رادیوگرافی جهت اظهار نظر صحیح و قطعی می باشد.سالم و پاینده باشید.

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانسلام بعد معاینه و دیدن گرافی دندان توسط دندانپزشک در صورت قابل نگهداری بودن معالجه ریشه و سپس بازسازی میشود .ممکن است جراحی لثه هم نیاز داشته باشد.

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانبا سلام .به متخصص درمان ریشه مراجعه شود

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانسلام گاهی به علت خرابی شدید و حجم پوسیدگی وسیع دندان ، بافت لثه اطراف به داخل حفره رشد میکند که برای درمان ابتدا باید تعیین کرد که قابل نگه داری هست یا نه ، در صورت امکان نگهداری ، حین عصب کشی این بافت هم برداشته می شود و نیازی به جراحی نیست.

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانبا سلامبا توجه به اظهارات شما احتمالا بافت زیادی از دندان تخریب شده و بافت لثه فضای حفره دندانی را مر کرده که بعد از گرفتن رادیوگرافی از دندان اگر قابل نگهداری باشه،حتما درمان ریشه شده و ممکنه حتی آن بخش از لثه که فضا رو پر کرده نیاز به جراحی داشته باشه.

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانسلام دوست عزیز دندانتان با درمان ریشه به تنهایی احتمالا قابل درمان است. بهتره تا وسعت پوسیدگی بیشتر نشده به مطب های خصوصی با تعداد پذیرش محدود در روز وهمچنین با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی مراجعه کنید. سلامت باشید

0

علل خونریزی شدید دندان چیست؟ دندان , خونریزی , خونریزی دندانباسلام این خونریزی به علت التهاب لثه و برخورد دندانها و مواد غذایی با بافت رویش یافته از دندان شما هستش ابتدا باید بررسی صورت بگیره در صورت قابل نگهداری بودن دندان درمان ریشه شود و در غیر اینصورت کشیده شود

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

خونریزی شدید دندان ممکن است ناشی از التهاب یا آسیب ناشی از پوسیدگی و یا از دندان‌های شکسته باشد. ممکن است این نوع پوسیدگی به جراحی نیاز داشته باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، حتما بهتر است یک وقت زودتر با متخصص دندانپزشکی مشورت کنید. از جراحی و خطرات آن ازدقت مشورت گیرید. دندانپزشک ممکن است نیازی به جراحی دندان خودتان ندید داشته باشد ولی جهت قطع خونریزی ممکن است نیازی به خون­آورزها یا داروهای دیگر دهد. در هر صورت بهتر است تا زودتر اقدام به جلوگیری از انکسار و خطرات بیش‌تر کنید.