برای آریتمی قلبی pvc راهنمایی می کنید؟ سلام این تعداد pvc در 17 ساعت با اکوی نرمال جای نگرانی ندارد لازم است تحت نظر روانپزشک به درمان اضطراب بپردازید.

آریتمی , قلبی , pvc , آریتمی قلبی

با سلام خدمت شما دکتر عزیز و عرض خسته نباشید
جوانی هستم ۲۸ ساله ۲ ساله دچار حملات پانیک شدم دو سه ماهی هست درگیر pvc قلبی شدم به کلینیک آریتمی تهران مراجعه کردم دکتر اکو و هولتر انجام داد که متاسفانه هولترم ۱۷ ساعت ثبت کرده بود در ۱۷ ساعت ۵۳۰ تا pvc داشتم مشکل من این است دو سه شب یک بار این pvc ها ایجاد میشه در یک دقیقه هم سه چهارتا میزنه اکو هم نرمال بود دکترمم دارو ندادن فقط گفتن حفظ خون سردی و ورزش هوازی مشکل من از چیه دکتر ؟ خطرناکه برام ؟خیلیم استرسی هستم ؟؟

1
1

برای آریتمی قلبی pvc راهنمایی می کنید؟ آریتمی , قلبی , pvc , آریتمی قلبیسلام این تعداد pvc در 17 ساعت با اکوی نرمال جای نگرانی ندارد لازم است تحت نظر روانپزشک به درمان اضطراب بپردازید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

آریتمی قلبی PVC ممکن است براساس عوامل مختلفی از جمله استرس ایجاد شود. اکو نرمال به این معنا است که ساختار قلب شما طبیعی است. عدم مصرف دارو از سوی پزشک شما، نشان میدهد که مشکل شما جدی نیست و با رعایت چند مورد ساده می توانید خود را کنترل کنید. استرس را کنترل کنید، به تنظیم خواب و استراحت اهمیت دهید و از اصول تغذیه سالم پیروی کنید. همچنین ورزش های هوازی میتوانند به بهبود PVC شما کمک کنند. در صورتی که علائم شما تغییری نکرد یا بدتر شد، حتما به پزشک مراجعه کنید.

نارسایی‌های ضربان‌ قلب یا همان PVC (انقباضات زودرس بطنی) در برخی افراد می‌توانند بدون خطر جدی باشند، به‌ویژه زمانی که سایر معیارهای قلبی شما مانند اکوکاردیوگرافی طبیعی باشد. وقتی صحبت از پاپیتاسیون می‌شود، استرس و اضطراب می‌توانند آن‌ها را تحریک کنند یا تشدید کنند. در چنین مواردی، مهم است که به مدیریت استرس و حفظ یک شیوه زندگی سالم توجه کنید. ورزش‌های سبک هوازی مانند پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری نیز می‌توانند در کاهش استرس و بهبود وضعیت قلبی شما موثر باشند. اگرچه تشخیص پزشکتان نشان داده که نگرانی خاصی وجود ندارد، اما در صورت تداوم یا تشدید علائم، مجدداً با پزشک متخصص قلب خود مشورت نمایید تا از سلامت کامل قلبی خود اطمینان حاصل کنید. پیگیری مداوم و حفظ حالات روحی پایدار از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.