چقدر طول میکشد سوراخ قلبی نوزاد بسته شود؟ تعدادی از این سوراخها تا پایان سال اول و بقیه بتدریج تا حدود 3 سالگی بسته میشن شما هیچکاری نمیتونین بکنین جز تغذیه مناسب با شیر مادر،قطره ویتامین ،کنترول مرتب و منظم توسط متخصص کودکان به لحاظ رشد مناسب ،ویزیت سر وعده و اکو قلب طبق نظر و توصیه فوق قلب کودکان طبیعتا واکسیناسیون و سایر ملاحظات مثل سایر بچه هاست.

سوراخ , قلبی , نوزاد , سوراخ قلبی

سلام خسته نباشید -نوزاد ۲۵ روزه ما به تشخیص فوق تخصص قلب سوراخ بین بطنی غشایی( ممبرانوس) با سایز ۳/۵ الی ۴ میلی و بین دهلیزی با سایز ۲ میلی دارد آیا نیاز به درمان دارویی دارد یاخود به خود بسته می شود؟ -معمولا چقدر طول می کشد تا به طور طبیعی بسته شود ؟خواهشمند است توصیه های لازمو ارائه بفرمایین-سپاسگزار

1
1

چقدر طول میکشد سوراخ قلبی نوزاد بسته شود؟ سوراخ , قلبی , نوزاد , سوراخ قلبیتعدادی از این سوراخها تا پایان سال اول و بقیه بتدریج تا حدود 3 سالگی بسته میشن شما هیچکاری نمیتونین بکنین جز تغذیه مناسب با شیر مادر،قطره ویتامین ،کنترول مرتب و منظم توسط متخصص کودکان به لحاظ رشد مناسب ،ویزیت سر وعده و اکو قلب طبق نظر و توصیه فوق قلب کودکان طبیعتا واکسیناسیون و سایر ملاحظات مثل سایر بچه هاست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سوراخهای کوچک در اغلب موارد ممکن است بطور طبیعی بسته شوند. این فرآیند ممکن است چندین سال طول بکشد و با توجه به اندازه و مکان سوراخ, ممکن است نیاز به درمان با دارو یا حتی عمل جراحی باشد. با این حال, هر نوع درمانی باید توسط پزشک قلب و عروق شما تعیین شود. هزینه های بازدید از پزشک, امکان استفاده از داروهای خاص و مرتب کردن نوبت برای عمل جراحی از جمله مواردی است که باید در نظر گرفت.

سلام و خسته نباشید. سوراخ‌های قلبی که به آنها VSD (نقص سپتوم بین‌بطنی) و ASD (نقص سپتوم بین‌دهلیزی) گفته می‌شود، نسبتاً شایع هستند و می‌توانند به طور خودبه‌خودی بسته شوند. در نوزادان با سوراخ کوچک و بدون علائم قلبی، اغلب این سوراخ‌ها تا سن دو سالگی خودبه‌خود بسته می‌شوند. با این حال، اندازه سوراخ شما 3.5 تا 4 میلی‌متر برای VSD و 2 میلی‌متر برای ASD نشان داده شده است. معمولاً سوراخ‌های کوچکتر از این اندازه‌ها احتمال بیشتری برای بسته شدن خود به‌خود دارند. تشخیص دقیق و تصمیم‌گیری در راستای نیاز به درمان دارویی یا جراحی بر اساس معاینات دوره‌ای توسط پزشک متخصص قلب انجام می‌شود. اگر نوزاد علائم خاصی مانند مشکلات رشد، تنگی نفس یا خستگی مشاهده نمی‌کند، پزشک ممکن است فقط توصیه به پیگیری مداوم نماید. توصیه‌های مهم شامل حفظ مراجعات منظم نزد پزشک و پیگیری دقیق علائم احتمالی نوزاد است. همچنین، توجه به نشانه‌های نگران کننده‌ای نظیر عرق زیاد در هنگام شیر خوردن، رنگ‌پریدگی یا کبودی، و مشکلات تنفسی ضروری است. در صورت مشاهده هر یک از این علائم، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید. امیدوارم که پاسخ‌هایتان را یافته باشید و نوزاد دلبندتان به زودی به سلامتی کامل برسد. با آرزوی بهترین‌ها.