علل ایجاد قارچ پوستی سفید رنگ بر روی گردن چیست؟ سلام،بایستی معاینه شوید.با توضیحات داده شده بدون معاینه نمیتوان اظهار نظر قطعی نمود. با سلام قارچ تینه ا در نواحی در معرض افتاب میتواند برنگ سفید دیده شود از کرم ضد افتاب در ناحیه گردن استفاده کنید و از افتاب پرهیز نمایید.. با سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید..

قارچ , پوستی , درمان پوست , قارچ پوستی

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده روی پوستم لکه های قهوه ای وجود داست که با مراجعه به پزشک و تشخیص ایشان مبنی بر قارچ پوستی برای من پماد کلوتریمازول تجویز کرد که بعد از استفاده اون لکه ها محو شد.الانم هر از چند گاهی پدیدار میشه که از همون پماد استفاده میکنم و خوب میشه.اما الان پشت گردنم لکه های سفید پدیدار شده.آیا این لکه ها هم قارچ محسوب میشه؟از چه پماد یا دارویی برای محو شدنشان استفاده کنم.ممنون

3
0

علل ایجاد قارچ پوستی سفید رنگ بر روی گردن چیست؟ قارچ , پوستی , درمان پوست , قارچ پوستیسلام،بایستی معاینه شوید.با توضیحات داده شده بدون معاینه نمیتوان اظهار نظر قطعی نمود

2

علل ایجاد قارچ پوستی سفید رنگ بر روی گردن چیست؟ قارچ , پوستی , درمان پوست , قارچ پوستیبا سلام قارچ تینه ا در نواحی در معرض افتاب میتواند برنگ سفید دیده شود از کرم ضد افتاب در ناحیه گردن استفاده کنید و از افتاب پرهیز نمایید.

1

علل ایجاد قارچ پوستی سفید رنگ بر روی گردن چیست؟ قارچ , پوستی , درمان پوست , قارچ پوستیبا سلام، بهتر است جهت ارزیابی و بررسی بیشتر حضورا به متخصصین پوست مراجعه فرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

لکه های سفید پشت گردن ممکن است ناشی از قارچ پوستی باشد. بهتر است جهت تشخیص دقیق تر به پزشک مراجعه کنید. در بعضی مواقع استفاده از پماد کلوتریمازول ممکن است کافی نباشد و نیازمند درمان های موضعی یا سیستمیک دیگر باشید.

با سلام. لکه‌های سفید رنگی که بر روی پشت گردن شما ظاهر شده اند، ممکن است به دلایل مختلفی ایجاد شوند، از جمله عفونت قارچی به نام تینیا ورسیکالر. این عفونت معمولاً توسط قارچ‌هایی ایجاد می‌شود که به طور طبیعی بر روی پوست زندگی می‌کنند، اما تحت شرایط خاصی، گسترش پیداکرده و منجر به تغییر رنگ پوست می‌شوند. پماد کلوتریمازول یک داروی ضد قارچ موثر برای درمان عفونت‌های پوستی همچون تینیا ورسیکالر است. با این حال، برای تایید دقیق تشخیص و دریافت راهنمایی‌های درمانی بیشتر، بهتر است با یک متخصص پوست مشورت نمایید. علاوه بر استفاده از داروهای موضعی مانند کلوتریمازول، رعایت اصولی همچون حفظ بهداشت پوست، جلوگیری از تعریق بیش از حد و پوشیدن لباس‌های نخی نیز می‌تواند به جلوگیری از بازگشت این نوع عفونت‌ها کمک کند.