درمان قطعی قارچ پوستی چیست؟ برای درمان صحیح عفونت قارچی مکرر پوست به متخصص عفونی مراجعه کنید. با سلام تصاویر اصلا واضح نیست و تشخیص عفونت شما برای من مورد سوال هست.به هر حال.قارچ یک بیماری اکتسابی است. عفونت مکرر با قارچ های سطحی در افراد مستعد اتفاق میفته و میشه شانس عود رو کم کرد ولی درمان قطعی دشوار هست و به درجاتی همیشه نیاز به استفاده از داروهای ضد قارچ هست به ویژه در مناطق با رطوبت بالا مثل شمال و جنوب ایران.. سلام در صورت عود مکرر لازمه از نظر سیستم ایمنی هم بررسی شوید.

قارچ , پوستی , قارچ پوستی

سلام . وقت بخیر.ببخشید من از یک سال پیش درگیر بیماری قارچ شدم.اولین بار چند لکه خاکستری که روز اول کمی خارش داشتند روی گردنم دیدم و دکتر رفتم گفت قارچه و پماد کلیتریمازول جلدی داد و من استفاده کردم و موقت محو شدن ولی هر چند ماه عود کردن و به سرعت گسترده شدن الآنم تمام بدنم و صورتم را به طور پراکنده گرفتن و هر دفعه دکترا همین کلیتریمازول را با یه شامپو میدن و میگن دو هفته استفاده کنی خوب میشی ولی من موقت خوب میشم و دوباره عود میکنه.راهنمایی کنید لطفا

3
0

درمان قطعی قارچ پوستی چیست؟ قارچ , پوستی , قارچ پوستیبرای درمان صحیح عفونت قارچی مکرر پوست به متخصص عفونی مراجعه کنید

0

درمان قطعی قارچ پوستی چیست؟ قارچ , پوستی , قارچ پوستیبا سلام تصاویر اصلا واضح نیست و تشخیص عفونت شما برای من مورد سوال هست.به هر حال.قارچ یک بیماری اکتسابی است. عفونت مکرر با قارچ های سطحی در افراد مستعد اتفاق میفته و میشه شانس عود رو کم کرد ولی درمان قطعی دشوار هست و به درجاتی همیشه نیاز به استفاده از داروهای ضد قارچ هست به ویژه در مناطق با رطوبت بالا مثل شمال و جنوب ایران.

0

درمان قطعی قارچ پوستی چیست؟ قارچ , پوستی , قارچ پوستیسلام در صورت عود مکرر لازمه از نظر سیستم ایمنی هم بررسی شوید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قارچ پوستی یکی از مشکلات پوستی شایع است که نیازمند درمان صحیح و موثر است. برای درمان قطعی قارچ پوستی، ابتدا باید تشخیص دقیق توسط پزشک صورت گیرد. درمان‌های موثری برای قارچ پوستی وجود دارد که از جمله می‌توان به داروهای خارجی و داخلی اشاره کرد. ممکن است پماد کلیتریمازول تنها کافی نباشد و نیاز به مصرف داروهای داخلی مانند آنتی‌قارچ باشد. همچنین ضروری است که پس از رفع علائم، اقدامات پیشگیری مناسبی اعمال شود تا از عود مجدد جلوگیری شود. مهمترین اقدامات پیشگیری ویژه شستشوی منظم با مواد ضدقارچ و استفاده از لباس‌های تمیز می‌باشد. برای درمان قطعی قارچ پوستی و جلوگیری از عود آن، همواره بهتر است با پزشک خود مشورت کرده و دستورات او را رعایت نمایید.