میکروب معده واسه همیشه تو معده میمونه؟

سلام خسته نباشید تو پاییز بود که من بعد یه دوره که نظم و حجم غذام بهم خورده بود و زیاد شده بود حجمش، مدام حس گشنگی داشتم در حالی که وقتی غذا میخوردم زود سیر میشدم یا حالت تهوع به من دست میداد، دکتر عمومی رفتمگفتن علائم میکروب دارم و با دارو ها و آمپولا یه دوره اسهال و استفراغ شدید گرفتم تا رد کردم، ولی به شدت سوزش سر معده و سنگینی داشتم بعدش که باعث شدم برم فوق تخصص گوارش و معده، در تهران دکتر هاشمی، بهم گفتن بعد اون دوره معده هنوزملتهب هست، لانزوپرازوال و شرب آلمینیوم امی جی داشتم، دو دوره مصرف کردم اما کامل خوب نشدم، جوری که الان ۴ ماهه طبقگفته دکتر عمومی (چون دیگه تهراننیومدم)باز لانزو رو ادامه دادم چون گفتن این میکروب تا آخر تو معدهمیمونه و اگه رژیم درست رعایت بکنم احتیاج به لانزو نیست اما اگه نمیتونم رعایتکنم لانزو رو به عنوان قرص همیشگیبخورم! من نمیخوام همیشه قرص بخورم میشه راهنماییم کنید؟

0

عفونت اچ پیلوری (عفونت معده)فقط در صورت ایجاد زخم معده یا اثنی عشر و یا کاهش پلاکت خون باید درمان شود در غیر این صورت نباید انتی بیوتیک تجویز شود در شرایط نرمال حضور ان از خیلی از بیماریهای گوارشی جلوگیری می کند. شما فقط از لانزوپرازول حداقل به مدت 12 هفته استفاده کنید

دکتر قوام الدین اشرفی زاده

متخصص عفونی و گرمسیریبورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر قوام الدین اشرفی زاده
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

میکروب هلیکوباکتر پیلوری، که به طور معمول عامل اصلی عفونت‌های معده است، در حقیقت قادر است تا مدت طولانی در معده شما باقی بماند اگر چنینچه درمان مناسب انجام نشود.این باکتری‌ها در یک محیط اسیدی رشد می‌کنند و در سطح داخلی معده به ماندگاری می‌پردازند. با این وجود، داروهایی وجود دارند که می‌توانند این باکتری‌ها را نابود کنند و به تدریج بر سلامت معده شما برگردانند،البته به شرطی که به طور دقیققه دستورالعمل داکتر را پیروی کنید و رژیم تحصیصی را رعایت کنید. آزمایش نفس و تست خون بر اساس آنزیم‌ها نیز میتواند وضعیت باکتری و میزان عفونت را نشا ندهد. بنابراین، حضور یا عدم حضور این میکروب در معده‌ی شما را تا حدودی می‌توان با این آزمایشات بررسی کرد.

میکروب هلیکوباکتر پیلوری، که معمولاً به عنوان میکروب معده شناخته می‌شود، ممکن است در معده به مدت طولانی باقی بماند. برای درمان این میکروب معمولاً از یک دوره درمانی با آنتی‌بیوتیک‌ها و داروهای کاهش دهنده اسید معده استفاده می‌شود. در مواردی، علائم گاستریت (التهاب معده) حتی پس از درمان میکروب همچنان باقی می‌مانند و ممکن است نیاز به ادامه مصرف داروهای مثل لانزوپرازول باشد. رعایت رژیم غذایی مناسبی که کمتر تحریک‌کننده معده باشد، می‌تواند به کاهش علائم کمک کند. در صورت عدم نیاز به دارو در صورت رعایت رژیم، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و تغییرات لازم در سبک زندگی و رژیم غذایی را زیر نظر پزشک اعمال کنید تا از مصرف طولانی‌مدت داروها جلوگیری کنید.