در بیماری قلبی آیا بجای قرص پلاویکس میشه اسویکس مصرف کنم؟ سلام به صلاح هست تا یکسال حتما پلاویکس مصرف بشه واسویکس جایگزین نشه. سلام در 6 ماه اول بهتره پلاویکس مصرف کنید اگه در دسترس نبود بعد از 6 ماه و با صلاحدید پزشکتون اسویکس رو جایگزین کنید.در مورد سردی انگشتان یک دست بهتره نبض و خونرسانی اندام بررسی بشه.. سلام خیر بهتره در یک سال اول و به ویژه در شش ماه اول بعد استنت گذاری از پلاویکس استفاده بشه . در مورد سردی انگشت نیاز به معاینه و بررسی نبض هست.

قلبی , اسویکس , پلاویکس

بجای قرص پلاویکس میشه اسویکس مصرف کنم؟ ۴ ماه قبل استنت گذاری کردم.بعضی وقتا هم انگشتای دست راستم سرد میشه سر میشه.علتش چییه؟

3
1

در بیماری قلبی آیا بجای قرص پلاویکس میشه اسویکس مصرف کنم؟ قلبی , اسویکس , پلاویکسسلام به صلاح هست تا یکسال حتما پلاویکس مصرف بشه واسویکس جایگزین نشه

0

در بیماری قلبی آیا بجای قرص پلاویکس میشه اسویکس مصرف کنم؟ قلبی , اسویکس , پلاویکسسلام در 6 ماه اول بهتره پلاویکس مصرف کنید اگه در دسترس نبود بعد از 6 ماه و با صلاحدید پزشکتون اسویکس رو جایگزین کنید.در مورد سردی انگشتان یک دست بهتره نبض و خونرسانی اندام بررسی بشه.

0

در بیماری قلبی آیا بجای قرص پلاویکس میشه اسویکس مصرف کنم؟ قلبی , اسویکس , پلاویکسسلام خیر بهتره در یک سال اول و به ویژه در شش ماه اول بعد استنت گذاری از پلاویکس استفاده بشه . در مورد سردی انگشت نیاز به معاینه و بررسی نبض هست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

جایگزین کردن داروی خاصی بدون مشورت با پزشک ممکن است خطرناک باشد. پلاویکس و اسویکس هر دو از دسته داروهای ضد پلاکت هستند اما ساختمان و نحوه عملکرد آنها متفاوت است. استنت پس از گذشت 4 ماه نیازمند یک قرص ضد پلاکت قوی تر ممکن است باشد. در مورد سردی انگشت های دست راست الکتروگرام یا انگیوگرام میتواند تشخیصی دقیق ارایه دهد.

پلاویکس (کلوپیدوگرل) و اسویکس (پرازوگرل) هر دو داروهایی هستند که برای جلوگیری از تشکیل لخته‌های خونی استفاده می‌شوند، به خصوص پس از کارهایی مانند استنت‌گذاری. این دو دارو در عملکردشان شباهت دارند، اما تفاوت‌هایی مهم در مکانیسم عمل و عوارض جانبی آن‌ها وجود دارد. تصمیم‌گیری در مورد جایگزینی یکی با دیگری باید با مشورت پزشک صورت گیرد، زیرا پزشک بهتر می‌داند چه دارویی برای شرایط خاص شما مناسب‌تر است. سر شدن انگشتان ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله مشکلات عصبی، گردش خون ضعیف یا حتی تغییرات دما. به‌خصوص اگر این حالت به‌طور مکرر اتفاق می‌افتد یا با علائم دیگری همراه است، توصیه می‌شود برای ارزیابی دقیق‌تر به پزشک مراجعه کنید. در مجموع، هرگونه تغییر در داروی مصرفی باید تحت نظر پزشک انجام شود و خودسرانه اقدام نکنید. توجه به علائم و مراجعه به موقع به پزشک می‌تواند از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری کند.