آیا وجود توده در زیر بغل نشانه ی ابتلا به سرطان است؟ سلام عزیزم علت این توده بسیار زیاد است می تواند توده التهابی می تواند عفونی می تواند چربی می تواند مسائل دیگر مطرح شود و الزاما بدخیمی به تنهایی مطرح نمی شود حتما باید برای معاینه به صورت حضوری مراجعه کنید. با عرض سلام، این موضوع می تواند ناشی از علل متعددی بوده و الزاما مرتبط با بدخیمی نمی باشد . دلایل شایع آن شامل تورم و التهاب غدد لنفاوی یا توده های خوش خیم نظیر غدد چربی است. به هر صورت در قدم اول جهت معاینه و ارزیابی اولیه به همکاران پزشک عمومی مراجعه فرمایید.. با سلام-علل مختلفی دارد.بیشتر بعلت عفونت و التهاب غدد لنفاوی زیر بغل می باشد.حتما پستان خود را معاینه کنید تا ببینید توده ای در سینه لمس نشود.با توجه به مزمن بودن جهت معاینه و ازمایش به پزشک مراجعه نمایید.

توده , بغل , وجود

سلام وقت بخیر دوماه پیش احساس توده خیلی ریز در زیر بغل داشتم الان یه کم. بزرگتر به نظر میرسه و درد در پشت دارم به نظر شما چکارکنم و احتمال سرطان هس؟؟؟

3
0

آیا وجود توده در زیر بغل نشانه ی ابتلا به سرطان است؟ توده , بغل , وجودسلام عزیزم علت این توده بسیار زیاد است می تواند توده التهابی می تواند عفونی می تواند چربی می تواند مسائل دیگر مطرح شود و الزاما بدخیمی به تنهایی مطرح نمی شود حتما باید برای معاینه به صورت حضوری مراجعه کنید

0

آیا وجود توده در زیر بغل نشانه ی ابتلا به سرطان است؟ توده , بغل , وجودبا عرض سلام، این موضوع می تواند ناشی از علل متعددی بوده و الزاما مرتبط با بدخیمی نمی باشد . دلایل شایع آن شامل تورم و التهاب غدد لنفاوی یا توده های خوش خیم نظیر غدد چربی است. به هر صورت در قدم اول جهت معاینه و ارزیابی اولیه به همکاران پزشک عمومی مراجعه فرمایید.

0

آیا وجود توده در زیر بغل نشانه ی ابتلا به سرطان است؟ توده , بغل , وجودبا سلام-علل مختلفی دارد.بیشتر بعلت عفونت و التهاب غدد لنفاوی زیر بغل می باشد.حتما پستان خود را معاینه کنید تا ببینید توده ای در سینه لمس نشود.با توجه به مزمن بودن جهت معاینه و ازمایش به پزشک مراجعه نمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

وجود توده در زیر بغل ممکن است از عوامل بیماری‌زایی مختلف از جمله عفونت‌ها یا تغییرات غیرخطرناک موضعی باشد. با این حال، تغییر اندازه و درد توده، خصوصاً در اثر فشار یا لمس آن، نیازمند بررسی توسط پزشک است. پزشک ممکن است به منظور تشخیص نهایی، از تصویربرداری مانند سونوگرافی یا ماموگرافی و یا برداشتن نمونه با سوزن نهایی استفاده کند. اگر توده مورد نظر مشکوک به سرطان باشد، درمان‌های مختلفی از جمله جراحی، شیمی درمانی یا رادیوتراپی در نظر گرفته می‌شود. اگر نگرانی دارید، بهتر است به پزشک مراجعه کنید و سوالات و شرایط خود را به او بیان کنید.