علت بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل خون چیست؟ سلام بسیاری از بیماریهای عفونی از جمله کرونا می توانند باعث کاهش گلبولهای سفید و لنفوسیتها شوند.. سلام شایع ترین علت عفونتهای ویروسی است بهتر است یک تا دو هفته بعد تکرار کنید. سلام.شایعترین علت عفونتها بخصوص ویروسی هستند که خودبخود برطرف خواهد شد. عفونت ویروسی مطرح است.

بالا , نوتروفیل , لنفوسیت

سلام علت پایین بودن گلبول سفید خوب و پایین بودن نوتروفیل خون و بالا بودن لنفوسیت خون چیست؟
گلبول سفید ۳.۳
نوتروفیل ۱.۵
لنفوسیت ۴۲.۲ درصد
بازوفیل ۰.۲ درصد

4
3

علت بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل خون چیست؟ بالا , نوتروفیل , لنفوسیتسلام بسیاری از بیماریهای عفونی از جمله کرونا می توانند باعث کاهش گلبولهای سفید و لنفوسیتها شوند.

5

علت بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل خون چیست؟ بالا , نوتروفیل , لنفوسیتسلام شایع ترین علت عفونتهای ویروسی است بهتر است یک تا دو هفته بعد تکرار کنید

-3

علت بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل خون چیست؟ بالا , نوتروفیل , لنفوسیتسلام.شایعترین علت عفونتها بخصوص ویروسی هستند که خودبخود برطرف خواهد شد

24

علت بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل خون چیست؟ بالا , نوتروفیل , لنفوسیتعفونت ویروسی مطرح است

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تغییرات در سطح لنفوسیت و نوتروفیل می‌تواند به دلایل گوناگون اتفاق افتد، از جمله واکنش به عفونت، استرس، بیماری اتوایمیون و یا سرطان. براساس سطح خاص گلبول‌های سفید شما، به نظر میرسد که سطح لنفوسیت شما بالاست (لنفوسیتوز) در حالیکه سطح نوتروفیل شما پایین است (نوتروپنی). این ممکن است نشان دهنده یک واکنش ایمنی به یک عفونت یا بیماری دیگر باشد. برای بررسی دقیق‌تر بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

بالا بودن لنفوسیت و پایین بودن نوتروفیل در نتایج آزمایش خون می‌تواند نشانه‌ای از چند وضعیت مختلف باشد. افزایش درصد لنفوسیت‌ها (لنفوسیتوز) می‌تواند به دلیل عفونت‌های ویروسی مانند مونونوکلئوزیس یا عفونت‌های طولانی‌مدت و مزمن باشد. همچنین، ممکن است در برخی بیماری‌های خودایمنی و برخی لنفوم‌ها شاهد افزایش لنفوسیت‌ها باشیم. کاهش نوتروفیل‌ها (نوتروپنی) نیز می‌تواند ناشی از عفونت‌های ویروسی، برخی داروها، مشکلات مربوط به مغز استخوان و حتی کبد و طحال بزرگ باشد. در بسیاری از موارد، نوتروپنی به همراه علائم دیگر می‌تواند به تشخیص بیماری‌های جدی مثل سرطان خون کمک کند. به هر حال، بسیار مهم است که این نتایج با علائم بالینی بیمار و سابقه پزشکی او مورد بررسی قرار گیرد. توصیه می‌شود با پزشک متخصص مشورت کنید تا با توجه به شرایط خاص شما، بررسی‌های تکمیلی انجام شود.