آیا مسمومیت با لیتیم روی قدرت تکلم اثر دارد؟

خواهرم بیمار اعصاب و روان می باشد و داروهای لیتیم ، پرفنازین ، کلردیازپوکساید ، تریفین و متوکلوپرامید مصرف میکرده و بدلیل مسمومیت با لیتیم بعد از ۱۴ روز از حالت ساب کما خارج شده و قدرت تکلم ندارد اما پدر و مادر و برادر را میشناسدو با سر اشاره می کند و سلام و خوبی را میتواند بگوید اما چیزهای دیگر را ما نمی فهمیم و تغذیه از طریق مایعات توسط پرستاران انجام میشود.لطفا به من کمک کنید؟

0

با سلام و احترام مسمومیت با لیتیم می تواند باعث اختلال تکلم شود ولی عوارض ناشی از کما و هیپوکسی احتمالی ناشی از آن نیز می تواند باعث اختلال تکلم شود، بایستی زمان سپری شود در این مدت در تماس با همکاران مسمومیت های بالینی باشید،

دکتر احمد قوچانی خراسانی

متخصص طب اورژانس فلوشیپ مسمومیتبورد تخصصی دانشگاه تهران عضو هیات علم...
دکتر احمد قوچانی خراسانی
0

سلام به شما. مساله ایشان در حال حاضر مسمومیت حاد با لیتیم نیست. بلکه عوارض و آسیب های مغزی ناشی از مسمومیت و پیامدهای آن است.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

مصرف داروهای لیتیم در بعضی از موارد می‌تواند منجر به مسمومیت شود که علایم آن شامل اختلالات گفتاری، ضعف عضلات و تغییرات در وضوح ذهنی است. در صورت مسمومیت با لیتیم، بیمار ممکن است از قدرت تکلم خود بی‌بهره شود. درمان مسمومیت با لیتیم شامل حذف دارو، حفظ تعادل الکترولیتی و پشتیبانی علاوه بر مراقبت‌های حاصل از وضعیت ساب کما است. مهمترین گام بعد از خروج از حالت ساب کما، حفاظت از بیمار و حضور مستمر پرسنل مراقبتی برای رصد و درمان صحیح بیمار است.