چه کسانی نباید واکسن هپاتیت ب بزنند؟

سلام ایا زدن واکسن هپاتیت ب محدودیت خاصی دارد؟ چه کسانی نباید تزریق کنند؟ من ویروس پاپیلومای انسانی HPV دارم، در یک سایت خوندم که کسانی که HPV دارند نباید واکسن هپاتیت ب را بزنند، ایا همچین چیزی درسته؟
لینک همان سایت
https://www.yjc.ir/fa/amp/news/۶۵۷۸۷۰۶

0

سلام خیر میتونید واکسن بزنید در برخی نقایص ایمنی و برخی بیماریهای خود ایمنی و موارد الرژی شدید به واکسن ممنوعیت دارد.

دکتر حبیب سهیلی

رتبه اول بورد فوق تخصصی آسم و آلرژیعضو آکادمی آسم و آلرژی آمریکا
دکتر حبیب سهیلی
0

سلام خیر چنین چیزی درست نیست و حتما واکسن هپاتیت ب را تزریق کنید

دکتر نیما دستگیر

متخصص بیماریهای عفونی و تب داردارای بورد تخصص از دانشگاه شهید بهشتی
دکتر نیما دستگیر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

واکسن هپاتیت ب به طور کلی برای بیشتر مردم امن است. با این حال، برخی افراد باید از تزریق این واکسن خودداری کنند. این شامل کسانی است که شدید به فرمول این واکسن یا هر دارویی که در گذشته با آن واکسن تجویز شده است، حساس هستند. حاملگی یکی دیگر از دلایلی است که باید با پزشک خود مشورت کنید قبل از تزریق واکسن. در مورد ویروس پاپیلومای انسانی (HPV)، هیچ گزارشی برای عدم تحمل واکسن هپاتیت ب وجود ندارد. پیشنهاد می شود با پزشک خود مشورت کنید. اینها حقایق علمی ایده ثابت شده اساسی برای فرد ویروس HPV داشته باشد یا گذارده نباشد برای استفاده از واکسن های ثروتمند شده در دسترس است.

واکسن هپاتیت ب به طور کلی برای ایمنی بخشی علیه ویروس هپاتیت ب توصیه می‌شود و به غیر از چند استثناء خاص، برای اکثر افراد ایمن است. این واکسن برای افرادی که به ترکیبات واکسن یا مخمر حساسیت دارند، نباید تزریق شود. همچنین، اگر با هر دوز قبلی واکسن هپاتیت ب واکنش آلرژیک شدیدی نشان داده‌اید، نباید دوزهای بعدی را دریافت کنید. تا به حال هیچ تحقیق علمی تایید شده‌ای وجود ندارد که نشان دهد افراد مبتلا به ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) نباید واکسن هپاتیت ب را دریافت کنند. در واقع، هیچ تداخلی بین این دو واکسن یا شرایط خاصی که کوچکترین نگرانی ایجاد کنند، شناخته نشده است. توصیه می‌شود همیشه با پزشک خود مشورت کنید تا نگرانی‌ها و شرایط خاص سلامتی‌تان را به درستی بررسی کنید. لازم است که وب‌سایت‌های نامعتبر و اطلاعات غیرمستند را با شک و تردید بررسی کنید و همیشه بر منابع علمی و پزشکان متخصص تکیه کنید.