آیا مصرف نورتریپتیلین 25 باعث کم کاری تیروئید می شود؟ بهتره آزمایش کامل تیرویید همراه با معاینه و احتمالا سونوگرافی تیرویید انجام بشه.این داروها باعث کم کاری تیرویید نمیشن. با سلام در مواردی مصرف دارو روی کارکرد تیروئید اثر می گذارد طی دوره درمان در صورت تشخیص پزشک معالج دارو می تواند تغییر کند و یا در صورت علامت دار بودن از نظر اختلال در عملکرد تیروئید، ممکن است دارو تجویز شود. درمان جهت اختلال افسردگی را زیر نظر روانپزشک ادامه دهید.. با سلامداروی نورتریپتیلین بر روی تیرویید و کارکرد آن تاثیرگذار نمی باشد و نیاز به پیگیری مورد ذکر شده توسط متخصص غدد می باشد..

تیروئید , نورتریپتیلین , مصرف

با سلام من هروقت قرص های ضد افسردگی مصرف نمیکنم تیروئیدم طبیعی است ولی با مصرف قرص نورتریپتیلین ۲۵ و یا فلوکسیتین tsh برابر ۸ میشه اما t۳و t۴طبیعی هستند. آیا اینها با هم مرتبطند باید قرص تیروئید بخورم یا لازم نیست ممنون

3
0

آیا مصرف نورتریپتیلین 25 باعث کم کاری تیروئید می شود؟ تیروئید , نورتریپتیلین , مصرفبهتره آزمایش کامل تیرویید همراه با معاینه و احتمالا سونوگرافی تیرویید انجام بشه.این داروها باعث کم کاری تیرویید نمیشن

0

آیا مصرف نورتریپتیلین 25 باعث کم کاری تیروئید می شود؟ تیروئید , نورتریپتیلین , مصرفبا سلام در مواردی مصرف دارو روی کارکرد تیروئید اثر می گذارد طی دوره درمان در صورت تشخیص پزشک معالج دارو می تواند تغییر کند و یا در صورت علامت دار بودن از نظر اختلال در عملکرد تیروئید، ممکن است دارو تجویز شود. درمان جهت اختلال افسردگی را زیر نظر روانپزشک ادامه دهید.

0

آیا مصرف نورتریپتیلین 25 باعث کم کاری تیروئید می شود؟ تیروئید , نورتریپتیلین , مصرفبا سلامداروی نورتریپتیلین بر روی تیرویید و کارکرد آن تاثیرگذار نمی باشد و نیاز به پیگیری مورد ذکر شده توسط متخصص غدد می باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بر اساس اطلاعاتی که شما ارائه داده‌اید، به نظر می‌رسد که مصرف داروهای ضد افسردگی مانند نورتریپتیلین می‌تواند سطح هورمون تحریک‌کننده تیروئید (TSH) را بدون تغییر در سطوح T3 و T4 افزایش دهد. این موضوع می‌تواند به دلیل تاثیر نورتریپتیلین بر مکانیزم‌های نورواندوکرین باشد که هنوز کاملاً مشخص نیست. با این حال، چون سطوح T3 و T4 شما طبیعی است، ممکن است فعلاً نیازی به درمان با داروهای تیروئید نباشد. مهم است که این موضوع را با پزشک متخصص غدد درون‌ریز مطرح کنید و از پیگیری‌های منظم هورمون‌های خونی اطمینان حاصل کنید تا مشخص شود آیا نیازمند تنظیم دوز دارو یا تجویز داروهای جدید هستید یا خیر.