آیا عوارض قطع قرص سیتالوپرام خطرناک است؟

سلام دختر ۱۷ساله ۱سال قرص سیتالوپرام مصرف کرده دکتر قرصشو با آسنترا و بوسپیرون عوض کرده اما از وقتی که سیتالوپرام رو قطع کرده تمامه صورتشو زخم کرده و رو آینه رو پوشونده که خودشو نبینه علت این رفتارا از عوارض قطعه سیتالوپرامه؟

2

با سلام علت تغییر دارو چه بوده؟ حتما نیاز به ویزیت روانپزشک معالج دارند.

دکتر راضیه نیری فرد

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکرواندرمانگر
دکتر راضیه نیری فرد
1

با سلام علت تغییر داروی سیتالوپرام به آسنترا چه بوده است؟ البته هر دو از یک دسته دارویی هستند و تغییر دارو نباید سبب چنین مواردی شود. جهت بررسی به روانپزشک مراجعه نمایید.

دکتر منصور آگاهی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با (rTMS ولورتانوروفی...
دکتر منصور آگاهی
1

سلام حتما با روانپزشک معالجشان مشورت کنید

دکتر سارا عظیمیان

متخصص مغز و اعصاب و ستون فقرات
دکتر سارا عظیمیان
0

سلام جهت ادامه درمان و در صورت صلاحدید پزشک قطع یا تغییر دارو ضروری است با روانپزشک معالج مشورت کنید

دکتر مجتبی کریمی

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان پرخوری عصبی و بی اشتهایی عصبی
دکتر مجتبی کریمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سیتالوپرام یک داروی ضد افسردگی است که ممکن است هنگام قطع ناگهانی باعث ایجاد عوارض جانبی شود. عوارضی که ممکن است پیش بیاید شامل ناخوشی فیزیکی و روانی است. در خصوص رفتار دخترتان، باید اشاره کرد که این عوارض بیشتر به نظر می رسد یک واکنش روانی به تغییر دارو باشد تا عارضه مستقیم سیتالوپرام. بهتر است با روانپزشک یا دکتر مراجعه کنید و درمورد این عوارض گفتگو کنید.

مصرف سیتالوپرام، یک داروی ضدافسردگی از دسته مهارکننده‌های بازجذب سروتونین (SSRI)، باید تحت نظر پزشک قطع شود. قطع ناگهانی یا تغییر بدون راهنمایی پزشکی می‌تواند منجر به بروز عوارضی همچون اضطراب، بی‌قراری، تغییرات خواب و در برخی موارد رفتارهای خودآزارانه شود. با توجه به تغییر داروی شما به آسنترا و بوسپیرون، احتمال می‌رود این رفتارها بخشی از عوارض جانبی قطع سیتالوپرام یا دلواپسی های انتقال به داروی جدید است. بهتر است با پزشک معالج خود در مورد علائم ایجاد شده مشورت نمایید تا راهکارهای مناسب برای کنترل این وضعیت ارائه گردد.