آیا عوارض قطع قرص سیتالوپرام خطرناک است؟ با سلام علت تغییر دارو چه بوده؟ حتما نیاز به ویزیت روانپزشک معالج دارند.. با سلام علت تغییر داروی سیتالوپرام به آسنترا چه بوده است؟ البته هر دو از یک دسته دارویی هستند و تغییر دارو نباید سبب چنین مواردی شود. جهت بررسی به روانپزشک مراجعه نمایید.. سلام حتما با روانپزشک معالجشان مشورت کنید.

سیتالوپرام , قطع , عوارض

سلام دختر ۱۷ساله ۱سال قرص سیتالوپرام مصرف کرده دکتر قرصشو با آسنترا و بوسپیرون عوض کرده اما از وقتی که سیتالوپرام رو قطع کرده تمامه صورتشو زخم کرده و رو آینه رو پوشونده که خودشو نبینه علت این رفتارا از عوارض قطعه سیتالوپرامه؟

3
0

آیا عوارض قطع قرص سیتالوپرام خطرناک است؟ سیتالوپرام , قطع , عوارضبا سلام علت تغییر دارو چه بوده؟ حتما نیاز به ویزیت روانپزشک معالج دارند.

0

آیا عوارض قطع قرص سیتالوپرام خطرناک است؟ سیتالوپرام , قطع , عوارضبا سلام علت تغییر داروی سیتالوپرام به آسنترا چه بوده است؟ البته هر دو از یک دسته دارویی هستند و تغییر دارو نباید سبب چنین مواردی شود. جهت بررسی به روانپزشک مراجعه نمایید.

0

آیا عوارض قطع قرص سیتالوپرام خطرناک است؟ سیتالوپرام , قطع , عوارضسلام حتما با روانپزشک معالجشان مشورت کنید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

در مصرف داروهای مهارکننده‌ی بازجذب سروتونین مانند سیتالوپرام، قطع ناگهانی دارو می‌تواند منجر به علائم قطع این داروها شود. علائم قطع می‌تواند شامل تغییرات خلقی، بی‌خوابی، تحریک‌پذیری، احساس فشار یا وزوز گوش، تغییر در رفتارها و خودداری از مشاهده ظاهر خود باشد. همچنین ممکن است علائمی نظیر افزایش اضطراب که به صورت فیزیکی نیز بروز می‌کنند، مشاهده شود. لازم است که قطع دارو به صورت تدریجی و تحت نظر پزشک انجام شود تا خطر عوارض قطع به حداقل برسد. در مورد دختر 17 ساله‌ای که به تازگی سیتالوپرام را قطع کرده و دچار بروز رفتارهای ذکر شده شده‌است، توصیه می‌شود که حتماً به پزشک یا روانپزشک مراجعه شود تا علائم او به دقت بررسی و راهکارهای مناسب ارائه شود.