اقدام به بارداری؟

باسلام من میخواستم اقدام به بارداری کنم چندتا سوال داشتم
۱.سابقه عفونت رحم و ادراری دارم و الان یه مدت دور نافم دلم درد میکنه برای چک عدم عفونت لازمه مراجعه کنم به پزشک؟
۲.پزشک زنان میتونن برای تعیین جنسیت کمکی کنن؟ چند درصد جواب میده؟
۳.دکتر برای جوش صورت به من قرص اسپیرونولاکتون داده هنوز شروع به مصرف نکردم، چون میخوام اقدام به بارداری کنم میتونم شروع کنم یا نه؟
ممنون از داسوزی و کمک های شما بزرگواران

0

سلام عزیزم، 1- بهتر است پیش از اقدام به بارداری جهت بررسی از نظر عفونت ناحیه ی تناسلی به همکاران متخصص زنان مراجعه فرمایید. 2- از نقطه نظر پزشکی تا امروز تنها روش اثبات شده ی تعیین جنسیت جنین آی.وی.اف ( و تا حدودی هم آی.یو.آی) است. آی.یو.آی با روش جدا سازی اسپرم نیز در حدود 75 درصد موارد می تواند کمک کننده باشد. 3- در صورت اقدام به بارداری بهتر است از مصرف اسپیرونولاکتون خودداری فرمایید.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام. جهت بارداری حتما از حیث عفونت مورد بررسی قرار بگیرید. تعیین جنسیت صرفا با آی وی اف ممکن است و سایر موارد اساس علمی ندارد. قرصتان را باید قطع بفرمایید. با پزشک معالجتان مشورت بفرمایید.

دکتر رقیه پورعلی دوگاهه

جراح و متخصص زنان و زایمان - فلوشیپ س...
دکتر رقیه پورعلی دوگاهه
0

سلام جهت بررسی عفونت و آزمایشات قبل از بارداری به متخصص زنان مراجعه کنید و معاینه شوید و از مصرف اسپیرونولاکتون خودداری کنید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
0

با سلام و احترام در مورد سوال اول بهتر است به متخصص زنان جهت درمان کامل عفونت مراجعه بفرمایید سوال دوم شما تعیین جنسیت به صورت قطعی فقط از طریق ‏ivfا است و تمام روشهای دیگر تجربی است و از نظر علمی اثبات شده نیست سوال سوم شما اگر قصد بارداری دارید فعلا اسپیرونولاکتون را استفاده نفرمایید

دکتر عفت زادسر

متخصص زنان و زایمان
دکتر عفت زادسر
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

1. بله، برای اقدام به بارداری بهتر است به پزشک مراجعه کرده و چک عدم عفونت در نظر گرفته شود. در صورت داشتن درد در دور ناف نیز مراجعه به پزشک ضروری است. 2. بله، پزشکان زنان برای تشخیص جنسیت جنین از امکانات موجود استفاده می‌کنند، اما درصد دقت آنها معمولاً بین ۹۰ تا ۹۵ درصد است. 3. استفاده از داروهای مانند اسپیرونولاکتون باید تحت نظر پزشک باشد. قبل از شروع مصرف هر گونه دارویی در زمان بارداری یا برنامه بارداری باید نظر پزشک متخصص را جویا شوید.