احتمال سرطان یا تومور غدد فوق کلیوی بابالا بودن Dheaso4 چقدر است؟ این که در سونو تخمدان ها نمای پلی کیستیک واضح نداشته باشند دلیل بر این نیست که منشا افزایش dhea از تخمدان ها نیست . اگرچه معمولا در این موارد میزان این هورمون کمتر از 700 هست . میزان بالاتر از 700 ترشح از غدد آدرنال رو بیشتر مطرح میکنه بنابراین بررسی رادیولوژیک بهتر هست انجام بشه . البته افزایش ترشح این هورمون از غدد آدرنال دلیل بر بدخیمی نیست . گاها نقایص آنزیمی مادرزادی که منجر به بزرگی غدد آدرنال میشوند باعث افزایش تولید این هورمون میشوند . معمولا در این گونه موارد پرمویی و اختلال در قاعدگی هم وجود داره . پس بهتر هست این آزمایش رو یک بار دیگر تکرار کنید ..

تومور , سرطان

با سلام. دختری مجرد که دوره های کاملا مرتب با وزن ۶۴و قد ۱۶۵ می باشد در سونوگرافی به pcod مشکوک بودند ولی کیست قابل ملاحظه ای وجود ندارد. پریودها کامل منظم می باشد.در آزمایش خون یک روز مانده به پریود میزان dheaso۴ به میزان ۷۹۸ بود آیا این مقدار احتمال سرطان یا تومور غدد فوق کلیوی وجود دارد؟ لطفا در مورد درمان راهنمایی بفرمایید

1
0

احتمال سرطان یا تومور غدد فوق کلیوی بابالا بودن Dheaso4 چقدر است؟ تومور , سرطاناین که در سونو تخمدان ها نمای پلی کیستیک واضح نداشته باشند دلیل بر این نیست که منشا افزایش dhea از تخمدان ها نیست . اگرچه معمولا در این موارد میزان این هورمون کمتر از 700 هست . میزان بالاتر از 700 ترشح از غدد آدرنال رو بیشتر مطرح میکنه بنابراین بررسی رادیولوژیک بهتر هست انجام بشه . البته افزایش ترشح این هورمون از غدد آدرنال دلیل بر بدخیمی نیست . گاها نقایص آنزیمی مادرزادی که منجر به بزرگی غدد آدرنال میشوند باعث افزایش تولید این هورمون میشوند . معمولا در این گونه موارد پرمویی و اختلال در قاعدگی هم وجود داره . پس بهتر هست این آزمایش رو یک بار دیگر تکرار کنید .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ابتدا، افزایش سطح سولفات دهیدرواپیاندروسترون (DHEASO4) لزوماً نشان‌دهنده‌ی سرطان یا تومور نیست. DHEASO4 توسط غدد فوق کلیوی تولید می‌شود و ممکن است در مواردی مانند هایپرپلازی مادرزادی غدد فوق کلیوی، سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) و اختلالات دیگر افزایش یابد. با این حال، سطوح بسیار بالای این هورمون می‌تواند نشانه‌ی وجود وضعیت‌های جدی‌تر مانند تومورهای غدد فوق کلیوی باشد. لازم است تشخیص دقیق‌تر از طریق آزمایش‌های بیشتر و تصویربرداری مانند اسکن MRI یا CT انجام پذیرد. همچنین مشاوره با پزشک متخصص غدد درون‌ریز ضروری است. در صورت تشخیص تومور یا سرطان، درمان‌های متفاوتی شامل جراحی، داروهای هورمونی و پیگیری‌های منظم پیشنهاد می‌شود تا از پیشرفت بیماری جلوگیری شود.