افت فشار ناگهانی؟ افت فشار وضعیتی یکی از احتمالات است برای بررسی بیشتر نیاز به هولتر مانیتورینگ خواهید داشت.. باسلام اگر ازنظربالینی واقعا افت فشار وجوددارد باید ازنظرعملکرد غده آدرنال بررسی شوید جهت ویزیت حضوری یاغیرحضوری اقدام بفرمایید.. سلام وقتی که افراد از جاشون بلند می شن مثلا ، بواسطه عملکرد سیستم اعصاب خودکار بدن ، فشار خون حفظ می شه . یعنی افت نمی کنه . در واقع وقتی که از جاتون بلند می شین ، خون به سمت اندامهای تحتانی شیفت می شه و در نتیجه بازگشت ورید به قلب کاهش پیدا می کنه ، ازون ور برای جبران این ضربان و قدرت انقباض قلب افزایش پیدا می کنه تا برون ده قلب رو حفظ کنه . در بعضی افراد این سیستم مختله ، یعنی با از جا بلند شدن ، البته نه با ورزش واقعا ، فشارشون میوفته و گاهی حتی سینکوپ هم می کنن یعنی چون خون یک لحظه به مغزشون نمی رسه ، دچار افت سطح هوشیاری می شن . این رو اگر در شهرهایی مثل تهران یا شیراز باشین با تست تیلت می شه اثبات کرد و خوب یه سری ورزش ها مثل Hand grip , یعنی خیلی ساده ، مشت کردن دستاتون ، یا جلوی دیوار می ایستین و به دیوار با دستتون فشار میارین ، با کف دستاتون . از همه مهمتر هم نوشیدن آب فراوان هست ، و اینکه باید خیلی آروم و مرحله به مرحله از جاتون بلند بشین . این از این ، اما افت فشار حین ورزش یک اکوی خیلی دقیق برای بررسی کاردیومیوپاتی هایپرترفیک و مشکلات دریچه ای نیاز داره . بخصوص اگر افت فشار علامت دار داشته باشین ، یعنی از کنار اون شخص من براحتی نمی گذرم در مورد غده آدرنال ، در واقع شاید آدیسون مطرح باشه که خوب دوستان داخلی بهتر بلدند مطمئنا ، اما یک چک سدیم و پتاسیم داشته باشید ، در آدیسون افت فشار سدیم و پتاسیم داریم .. از طرفی ، افت فشار موقع ورزش می تونه آریتمی رو هم مطرح کنه ، این تنها چیزیه که شاید هولتر ریتم یهمون کمک کنه ، اما هولتر حین دویدن اونقدر پارازیت داره که شاید نشه خوب تفسیرش کرد ..

فشار , افت , ورزشی

با سلاممن حدود ۷.۸ سال هست که این مشکل افت فشار رو دارم مثلا وقتی فوتبال بازی می کنم یا هر ورزشی بعد اینکه با سرعت می دوم فشارم افت میکنه و تار میبینم و سرگیچه و تند تند نفس میکشم و بعد از یکم وایستادن و استراحت مشکلم حل میشه یا وقتی از جام سریع بلند میشم بازم افت فشار دارم مشکل قلبی و دیابت و کم خون هم نیستم .مشکل من چیه و اگه مشکلی ندارم برای درمان این بیماریم چه کنم چون واقعا منو رنج میده که نمی تونم با تمام قوام بازی کنم و از نظر روحی به من آسیب میزنه لطفا مرا یاری کنید سپاس.

4
0

افت فشار ناگهانی؟ فشار , افت , ورزشیافت فشار وضعیتی یکی از احتمالات است برای بررسی بیشتر نیاز به هولتر مانیتورینگ خواهید داشت.

0

افت فشار ناگهانی؟ فشار , افت , ورزشیباسلام اگر ازنظربالینی واقعا افت فشار وجوددارد باید ازنظرعملکرد غده آدرنال بررسی شوید جهت ویزیت حضوری یاغیرحضوری اقدام بفرمایید.

0

افت فشار ناگهانی؟ فشار , افت , ورزشیسلام وقتی که افراد از جاشون بلند می شن مثلا ، بواسطه عملکرد سیستم اعصاب خودکار بدن ، فشار خون حفظ می شه . یعنی افت نمی کنه . در واقع وقتی که از جاتون بلند می شین ، خون به سمت اندامهای تحتانی شیفت می شه و در نتیجه بازگشت ورید به قلب کاهش پیدا می کنه ، ازون ور برای جبران این ضربان و قدرت انقباض قلب افزایش پیدا می کنه تا برون ده قلب رو حفظ کنه . در بعضی افراد این سیستم مختله ، یعنی با از جا بلند شدن ، البته نه با ورزش واقعا ، فشارشون میوفته و گاهی حتی سینکوپ هم می کنن یعنی چون خون یک لحظه به مغزشون نمی رسه ، دچار افت سطح هوشیاری می شن . این رو اگر در شهرهایی مثل تهران یا شیراز باشین با تست تیلت می شه اثبات کرد و خوب یه سری ورزش ها مثل Hand grip , یعنی خیلی ساده ، مشت کردن دستاتون ، یا جلوی دیوار می ایستین و به دیوار با دستتون فشار میارین ، با کف دستاتون . از همه مهمتر هم نوشیدن آب فراوان هست ، و اینکه باید خیلی آروم و مرحله به مرحله از جاتون بلند بشین . این از این ، اما افت فشار حین ورزش یک اکوی خیلی دقیق برای بررسی کاردیومیوپاتی هایپرترفیک و مشکلات دریچه ای نیاز داره . بخصوص اگر افت فشار علامت دار داشته باشین ، یعنی از کنار اون شخص من براحتی نمی گذرم در مورد غده آدرنال ، در واقع شاید آدیسون مطرح باشه که خوب دوستان داخلی بهتر بلدند مطمئنا ، اما یک چک سدیم و پتاسیم داشته باشید ، در آدیسون افت فشار سدیم و پتاسیم داریم .

0

افت فشار ناگهانی؟ فشار , افت , ورزشیاز طرفی ، افت فشار موقع ورزش می تونه آریتمی رو هم مطرح کنه ، این تنها چیزیه که شاید هولتر ریتم یهمون کمک کنه ، اما هولتر حین دویدن اونقدر پارازیت داره که شاید نشه خوب تفسیرش کرد .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

افت فشار ناگهانی ممکن است ناشی از مواردی مانند اختلال در فشار خون، اختلالات قلبی، نقص عروقی یا مشکلات اعصابی باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، توصیه می‌شود به یک پزشک متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. آزمایش‌های فشار خون و اکوکاردیوگرافی قلب می‌توانند به تشخیص بیشتر کمک کنند. همچنین، ممکن است پزشک شما توصیه‌هایی برای تغییر در رفتارهای زندگی مانند تغییرات در رژیم غذایی یا تمرینات ورزشی ارائه دهد. از مشاوره و راهنمایی پزشکی بهره ببرید تا بتوانید بهترین روش‌های درمانی را برای رفع این مشکل پیگیری کنید.