آیا مصرف تگرتول به جنین آسیب می زند؟ تگرتول امکان نقص در لوله عصبی جنین را اندکی بیشتر میکند اما چنانچه بصورت تک دارویی استفاده میشود یعنی همراه با داروهای دیگر ضد تشنج نیست نگرانی چندانی ندارد . حتما فولیک اسید 5 میلی گرم در روز استفاده کنید .در طی حاملگی سونوگرافی( و در صورت لزوم آمنیوسنتز برای کنترول در صورت تشخیص پزشک ) انجام دهید . به هر حال درمان صرع در طی حاملگی ضروری است .. سلام.اسید فولیک را باید 3 ماه قبل از بارداری شروع میشدنگران نباشید اسیدفولیک را زیر نظر پزشک شروع کنید.اسید فولیک کمی احتمال بروز تشنج را زیاد میکند.مرتب توسط پزشک زنان ویزیت ودر صورت لزوم سونوگرافی انجام شود.پیروزباشید.

تگرتول , جنین

با سلام و خسته نباشید
بنده خانمی ۳۷ ساله هستم که مدت ۷ سال است که قرص تگرتول مصرف میکنم . الان هفته ششم باردار هستم و استرس زیادی دارم . آیا برای سلامت نوزادم نگران باشم؟

2
1

آیا مصرف تگرتول به جنین آسیب می زند؟ تگرتول , جنینتگرتول امکان نقص در لوله عصبی جنین را اندکی بیشتر میکند اما چنانچه بصورت تک دارویی استفاده میشود یعنی همراه با داروهای دیگر ضد تشنج نیست نگرانی چندانی ندارد . حتما فولیک اسید 5 میلی گرم در روز استفاده کنید .در طی حاملگی سونوگرافی( و در صورت لزوم آمنیوسنتز برای کنترول در صورت تشخیص پزشک ) انجام دهید . به هر حال درمان صرع در طی حاملگی ضروری است .

-2

آیا مصرف تگرتول به جنین آسیب می زند؟ تگرتول , جنینسلام.اسید فولیک را باید 3 ماه قبل از بارداری شروع میشدنگران نباشید اسیدفولیک را زیر نظر پزشک شروع کنید.اسید فولیک کمی احتمال بروز تشنج را زیاد میکند.مرتب توسط پزشک زنان ویزیت ودر صورت لزوم سونوگرافی انجام شود.پیروزباشید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

درود بر شما، ابتدا لازم است بگویم که نگرانی شما کاملا طبیعی است. تگرتول که با نام علمی Carbamazepine شناخته می‌شود، یک داروی ضد تشنج است که می‌تواند تاثیراتی بر روی جنین داشته باشد. بر اساس مطالعات انجام شده، تگرتول می‌تواند خطر نقایص مادرزادی مانند نقص لوله عصبی و شکاف لب و کام را افزایش دهد، به خصوص اگر در سه ماهه اول بارداری مصرف گردد. با این حال، میزان این خطرات نسبتاً کم است اما باید جدی گرفته شود. پیشنهاد می‌کنم که بلافاصله با متخصص زنان و زایمان خود مشورت کنید. پزشک ممکن است توصیه کند که دوز داروی شما تغییر کند یا به داروی دیگری تغییر داده شود که امن‌تر باشد. همچنین ممکن است توصیه به مصرف مکمل‌های حاوی فولات قبل از بارداری و در دوران بارداری برای کمک به کاهش خطر نقایص مادرزادی نمایند. از آنجا که هر فرد و بارداری منحصر به فرد است، تنظیمات درمانی باید به صورت فردی بررسی و اعمال شود. مراقبت‌های دقیق پزشکی در طول دوران بارداری برای اطمینان از سلامت شما و جنین ضروری است.