با حالت تهوع زیاد ناشی از مصرف متفورمین چیکار کنم؟ مصرف گلوکوفاژ رو به روزانه یک عدد کاهش بدید تا سیستم گوارش به دارو تحمل پیدا کند بعد از آن می توانید به آهستگی میزان دارو را افزایش بدهید. در صورتی که این روش هم کار آمد نباشد دارو را قطع کنید..

غدد , مدل , تهوع

سلام وقت بخیر دکتر غدد برام روزی سه عدد قرص متفورمین تجویز کرده من مدل خارجیشو گلوکوفاژ رو استفاده میکنم اما حالت تهوع زندگیمو مختل کرده چیکار کنم ادامه بدم مصرفش رو یا قطع کنم؟

1
-1

با حالت تهوع زیاد ناشی از مصرف متفورمین چیکار کنم؟ غدد , مدل , تهوعمصرف گلوکوفاژ رو به روزانه یک عدد کاهش بدید تا سیستم گوارش به دارو تحمل پیدا کند بعد از آن می توانید به آهستگی میزان دارو را افزایش بدهید. در صورتی که این روش هم کار آمد نباشد دارو را قطع کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

اول از همه، مهم است که با پزشک خود درباره این عوارض جانبی صحبت کنید. شما نباید داروی خود را بدون دستور پزشک قطع کنید. برخی راه های کاهش تهوع ناشی از متفورمین شامل مصرف آن با غذا، یا تغییر نحوه ی مصرف از یک بار کلی به مصرف چند بار در روز برای کاهش دوز اولیه است. در برخی موارد، پزشک شما ممکن است توصیه کند دارو را به مدت کوتاهی قطع کنید تا بدن شما فرصتی برای تعدیل به آن داشته باشد.

متفورمین یکی از داروهای محبوب برای کنترل قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ است. حالت تهوع یکی از عوارض جانبی معمول این دارو محسوب می‌شود. برای کاهش تهوع، می‌توانید چندین اقدام انجام دهید: 1. دارو را پس از غذا میل کنید تا احتمال تهوع را کاهش دهید. 2. از مصرف نوشیدنی‌های گازدار و غذاهای چرب خودداری کنید. 3. مقدار مصرف دارو را طبق توصیه پزشک به‌تدریج افزایش دهید. 4. اگر تهوع شدید است یا به مرور زمان کاهش نیافته است، به پزشک خود مراجعه کنید تا ممکن است دارویی با دوز کمتر یا یک جایگزین دیگر تجویز کند. لازم است به توصیه‌های پزشک خود عمل کنید و قبل از هر گونه تغییر در داروهایتان با او مشورت کنید. قطع ناگهانی داروها بدون مشورت با پزشک می‌تواند خطرناک باشد.