احساس گیر کردن چیزی در گلو چه مشکلی است؟ سلام. چنین حالتی معمولا زمینه عصبی دارد. بخصوص اگر از نظر علل جسمی بررسی شده و یافته خاصی حاصل نشده باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه نمایید. با سلام، در مرحله اول استروبوسکوپی حنجره باید انجام بدید و سپس اندوسکوپی مری و معده. حهت بررسی دقیق به پزشک مراجعه کنید..

گلو , ماه , روانی , احساس گیر کردن چیزی در گلو

با سلام دو ماه پیش به دلیل دعوا با همسرم دو روز بعدش دچار حالت گیر کردن چیزی در گلویم داشتم که به متخصص داخلی مراجعه کردم گفت مشکل عصبی معده هست و قرص جویدنی معده بهم داد که وقتی خوردم خوب شدم .الان دوباره این حس به سراغم اومده مشکل بلع یا گلو درد ندارم فقط حس میکنم چیزی در گلوم گیر کرده. میشه راهنمایی بفرمایید البته من چهار ماهه زایمان کردم و با کوچک ترین مشکلی کلی استرس میگیرم یا همش حس مریضی دارم

2
-4

احساس گیر کردن چیزی در گلو چه مشکلی است؟ گلو , ماه , روانی , احساس گیر کردن چیزی در گلوسلام. چنین حالتی معمولا زمینه عصبی دارد. بخصوص اگر از نظر علل جسمی بررسی شده و یافته خاصی حاصل نشده باید به متخصص اعصاب و روان مراجعه نمایید

1

احساس گیر کردن چیزی در گلو چه مشکلی است؟ گلو , ماه , روانی , احساس گیر کردن چیزی در گلوبا سلام، در مرحله اول استروبوسکوپی حنجره باید انجام بدید و سپس اندوسکوپی مری و معده. حهت بررسی دقیق به پزشک مراجعه کنید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

احساس گیر کردن چیزی در گلو می تواند ناشی از اضطراب یا استرس باشد و معمولا به عنوان یک علامت فیزیکی از اضطراب توصیف می شود. توصیه می شود که در صورت ادامه این حالت، مجددا به پزشک خود مراجعه کنید. ویتامین‌های B به کاهش استرس و اضطراب کمک می‌کنند، همچنین ورزش منظم و رویا پردازی مثبت نیز می تواند مفید باشد.

احساس گیر کردن چیزی در گلو، که بدون وجود جسم خارجی است، می‌تواند به دلایل مختلفی از جمله رفلاکس معده به مری (GERD)، اضطراب و استرس یا حتی انقباض غیرارادی عضلات گلو ایجاد شود. با توجه به اینکه پس از مدتی از زایمان دچار این حالت شده‌اید و در شرایط استرس‌زایی مانند دعوا نیز بوده‌اید، احتمال ارتباط این علائم با اضطراب و تغییرات هورمونی پس از زایمان وجود دارد. همچنین، مشکلات اضطرابی می‌توانند منجر به نشانه‌هایی مانند حسی از گیر کردن چیزی در گلو شوند، که تحت عنوان globus sensation شناخته می‌شود. مراجعه به پزشک متخصص برای بررسی دقیق‌تر همواره توصیه می‌شود. پزشک ممکن است تغییراتی در سبک زندگی یا درمان‌های دارویی مانند مهارکننده‌های پروتون پمپ (PPI) برای کنترل اسید معده و داروهای آرامبخش برای کاهش استرس را پیشنهاد دهد. تمرینات آرام‌سازی مانند یوگا یا مدیتیشن نیز می‌توانند مفید باشند. در نظر داشته باشید که این پاسخ به معنای تشخیص قطعی نیست و صرفاً راهنمای عمومی محسوب می‌شود. بهترین اقدام، مشاوره با پزشک متخصص برای تشخیص و درمان دقیق است.