احساس ریزش ادرار بعد از دستشویی؟

سلام خسته نباشید دختر ی هستم بیست و پنج ساله همیشه بعد از امدن دستشویی و حمام احساس ریزش ادرار دارم طوری که وقتی از حمام بیرون میام در زمان پوشیدن لباس همش احساس خروج ادرار دارم و جوری که زمانی شلوار می پوشم خیلی به آرامی این کار انجام میدهم چون فکر میکنم الان قطره ای ادرار میریزد ، در واقع بعد از امدن از دستشویی تا یه ربع این حالت دارم بعد دیگه این احساس از بین می ره میخواستم بدونم علتش چیست با تشکر

3

سلام. علایمی که فرمودید مهم و قابل اهمیت نیست. نگران نباشید. میتونید با انجام ورزشهای تقویت لگن مثل ورزش کگل، علایمتون رو کاهش بدهید.

دکتر سلمان اسلامی

جراح کلیه و مجاری ادراری و تناسلی نازایی
دکتر سلمان اسلامی
0

گاهی در خانم ها مجرای ادرار خیلی داخل واژن باز میشود کمی ادرار وارد واژن میشود بهتر است بعد از هر دستشویی بایستید و سعی کنید به جلو خم شده و دستها ا به پا ها برسانید در حالی که پا ها کمی بازهستند سپس طهارت بگیرید و با دستمال کاغذی خود را خشکید!

دکتر محمدمهدی ایمانی

فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپیجراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
دکتر محمدمهدی ایمانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

احساس ریزش ادرار بعد از دستشویی ممکن است به بی‌اخلاقی پیلوسی تخلیه بلادرنگ بمب ، تنگی مسير ادرار، یا تقویت نکردن عضلات کف لگن (عضلات مورد استفاده برای کنترل جریان ادرار) باشد. پزشک می‌تواند بررسی های بیشتری انجام دهد و راه حل مناسبی ارائه دهد. تمرینات کف لگن که به عنوان تمرینات کیگل شناخته می‌شوند، می‌توانند در درمان این مشکل کمک کنند. مصرف مایعات به‌درستی و با اندازه‌ها که به توسط پزشک توصیه می‌شود، نیز می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.

احساس ریزش قطرات ادرار بعد از ادرار کردن می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد. یکی از شایع‌ترین دلایل می‌تواند وجود باکتری در دستگاه ادراری باشد که منجر به تحریک مجرای ادرار و تولید احساس دفع ناقص ادرار می‌شود. همچنین، التهاب یا عفونت مثانه (سیستیت) نیز می‌تواند علائم مشابهی ایجاد کند. در برخی موارد، این مشکل می‌تواند به دلیل ضعف عضلات لگن و عدم توانایی کامل در تخلیه مثانه باشد. افرادی که مثانه بیش‌فعال دارند نیز ممکن است چنین احساسی را تجربه کنند. برای ارزیابی دقیق شرایط، بهتر است به یک پزشک متخصص کلیه و مجاری ادراری مراجعه کنید. پزشک ممکن است آزمایشاتی مانند آنالیز ادرار، سونوگرافی و یا سیستوسکوپی را انجام دهد تا علت دقیق مشکل شما را شناسایی کند. درمان این حالت بستگی به علت زمینه‌ای آن دارد، که می‌تواند شامل داروهای ضدباکتری، تقویت عضلات کف لگن از طریق تمرینات کگل، و در بعضی موارد، درمان‌های رفتاری و تغییرات در سبک زندگی باشد.