تزریق انوکسا تا چند هفته بعد از ای وی اف باید انجام شود؟

سلام. آی وی اف کردم و ۲۱ هفته و ۴ روز هستم. از ابتدای بارداری هرشب شیاف پروژسترون میذارم و آمپول انوکسا میزنم. واقعا خسته شدم دیگه. سوالم اینه که تا هفته چندم باید بزنم؟ نمیشه این آمپول رو با قرص جایگزین کرد؟ اصلا چه جوری میفهمن که کی باید قطع بشه چون دکتر من اصلا از من آزمایش نمیگیره و فقط تمدید میکنه!!
از پزشکای محترم خواهش میکنم به سوالم شفاف پاسخ بدین و در جواب نگید تحت نظر متخصص باشید چون اگه اونجوری باشه که اینجا سوال نمیذاریم. ما روستایی ها دلمون به شما خوشه. خدا خیرتون بده.

7

سلام در صورت نیاز به ادامه شیاف ، شیاف ها را میشه از ماه 5-6 ام تبدیل به آمپول های هفتگی کرد. آمپول انوکساپارین را باید تا 37 هفته تزریق کنید و بعد طبق نظر متخصص تون تبدیل میشه به آمپول هپارین.

دکتر نرگس خوانساری

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی ،...کولپوسکوپی ، لاپاراسکوپی و هیستروسکوپی
دکتر نرگس خوانساری
2

سلام امپول را معمولاتا 36هفته باید تزریق نمایید

دکتر المیرا هاشمی اصل

جراح و متخصص زنان و زایمان
دکتر المیرا هاشمی اصل
1

سلام تا پایان ۳۶ هفته می تونید مصرف کنید

دکتر زینب السادات نوابی

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازایی
دکتر زینب السادات نوابی
1

عزیزم معمولا اندکسا تا هفته ۳۶ ادامه داده گاهی بر اساس شرایطمریض انوکسا تبدیل میکنند به هپارین معمولی وتا انتهای بارداری ادامه میدن

دکتر مریم السادات هاشمی

متخصص زنان و زایمان
دکتر مریم السادات هاشمی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

غالباً، بارداران حاصل از IVF تا سه تا چهارده هفته بارداری با تزریق انوکسا در کلیه ادامه می دهند. این باعث تثبیت بارداری می شود. با این حال، هر بیماری منحصر به فرد است و شما باید با پزشک خود مشورت کنید. جایگزینی تزریق با قرص به ندرت انجام می شود زیرا تزریق اغلب مؤثرتر است. رعایت نکات های بهداشتی در زمان تزریق انوکسا میتواند سطح راحتی را افزایش دهد.

انوکساپاریـن (Enoxaparin) دارویی است که به عنوان رقیق‌کننده خون استفاده می‌شود و معمولاً در آی وی اف به ویژه در بارداری‌های پرخطر برای جلوگیری از لخته شدن خون تجویز می‌شود. معمولاً این درمان بسته به وضعیت خاص هر بیمار ممکن است تا اواخر بارداری ادامه پیدا کند. متاسفانه جایگزینی کامل با قرص‌ها هنوز استاندارد نشده و تزریق به خاطر فراهمی زیستی و عملکرد سریعتر برای بسیاری از بیماران توصیه می‌شود. بهترین راهکار این است که با پزشک متخصص خود در این باره مشورت کنید چرا که آنها با در نظر گرفتن تمامی شرایط و سابقه پزشکی شما می‌توانند بهترین بازه زمانی برای قطع این دارو را تعیین کنند. لازم است تاکید کنیم اعتماد به نظر پزشک معالج بسیار اهمیت دارد. در برخی موارد نیز، با پایش دقیق و انجام برخی آزمایش‌ها، تصمیم به کاهش دوز یا توقف دارو گرفته می‌شود.