با وجود فیبروم اشکالی در انتقال جنین وجود دارد؟ هموطن عزیز سلام؛ نگران نباشید، خوشبختانه پیشرفت های خوبی در زمینه درمان ناباروری حاصل شده است. نتایج بررسی های پیشین خود را برایم بفرستید و در صورت تمایل مراجعه حضوری داشته باشید تا ان شالله اقدامات درمانی لازم برایتان انجام شود. سرافراز باشین https://www.doctop.ir/members/zohrehlavasani/ask/. وقت بخیر معمولا فیبروم ایجاد نازایی نمیکند. تصمیم صحیح بر اساس شرایط هر بیمار گرفته میشود.. با سلام بهتر است به مراکز معتبر ناباروری مراجعه نمایید.

جنین , فیبروم , اشکالی

من و همسرم هیچ مشکلی نداریم ولی بعد از ۴ سال هنوز موفق به داشتن فرزند نشدیم و من فیبروم در ناحیه چپ دارم
۳ بار iui کردیم و یکبار میکرو . که در هفته ۶ رشد جنین متوقف شد.
آیا در انتقال دوم جنین هم امکان تکرار این موضوع هست ؟
راه پیشگیری وجود دارد?
و اینکه چند ماه بعد می توانم برای انتقال دوم اقدام کنم؟.

3
0

با وجود فیبروم اشکالی در انتقال جنین وجود دارد؟ جنین , فیبروم , اشکالیهموطن عزیز سلام؛ نگران نباشید، خوشبختانه پیشرفت های خوبی در زمینه درمان ناباروری حاصل شده است. نتایج بررسی های پیشین خود را برایم بفرستید و در صورت تمایل مراجعه حضوری داشته باشید تا ان شالله اقدامات درمانی لازم برایتان انجام شود. سرافراز باشین https://www.doctop.ir/members/zohrehlavasani/ask/

-1

با وجود فیبروم اشکالی در انتقال جنین وجود دارد؟ جنین , فیبروم , اشکالیوقت بخیر معمولا فیبروم ایجاد نازایی نمیکند. تصمیم صحیح بر اساس شرایط هر بیمار گرفته میشود.

0

با وجود فیبروم اشکالی در انتقال جنین وجود دارد؟ جنین , فیبروم , اشکالیبا سلام بهتر است به مراکز معتبر ناباروری مراجعه نمایید

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

فیبروم‌های رحمی می‌توانند بسته به موقعیت، اندازه و تعدادشان بر فرایند باروری و انتقال جنین تأثیر بگذارند. در حالتی که فیبروم‌ها در دیواره‌ی داخلی رحم (قسمتی که جنین لانه‌گزینی می‌کند) یا نزدیک به گردن رحم باشند، ممکن است باعث سقط جنین یا مشکلات در کیفیت انتقال جنین شوند. برای جلوگیری از تکرار مشکلات قبلی، توصیه می‌شود تا جای ممکن فیبروم‌ها قبل از تلاش بعدی برای انتقال جنین، با روش‌های مناسب مانند جراحی، درمان شوند. همچنین، متخصص زنان و زایمان باید وضعیت رحم را از نظر اندازه و موقعیت فیبروم‌ها به دقت بررسی کرده و توصیه‌های لازم را ارائه دهد. در مورد زمان مناسب برای تلاش مجدد، معمولاً پس از ارزیابی مجدد وضعیت سلامتی و در صورت نیاز به درمان‌های تکمیلی، پزشک متخصص شما می‌تواند زمان مناسب را توصیه کند. معمولاً این زمان بسته به وضعیت جسمانی فرد و نتایج درمان‌های انجام شده، بین چند ماه تا یک سال می‌تواند متفاوت باشد.