دیسپلازی رحم؟

سلام من دوسال پیش دیپلازی نوع خفیف گرفتم و امسال هن کلپوسکوپی کردم بازم گرید خیف است و باتوجخ ب اینکه نوع اچ پی وی ۱۶است و واکس ها هم زدم ولی خوب نشدم و دکتر هیچگونه دارویی یا فریز برای من انجام ندادن احتمال اینکه خوب بشم هس؟؟واینکه ایا سرطان میگیرم ؟من ۳۲سالمه و یک بچه دارم چکار کنم خوب بشم؟

0

سلام بله احتمال بهبود شما وجود دارد جهت معاینات دوره ای تحت نظر متخصصتان باشید

دکتر عاطفه الهویی نظری

جراح و متخصص زنان، زایمان و کولپوسکوپیدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر عاطفه الهویی نظری
0

سلام، طبق گفته شما، ویروس کنترل شده و پیشرفت نکرده. پس احتمال بهبود وجود دارد. با سبک زندگی سالم و تقویت ایمنی بدن، حداقل می توانید از کنترل ویروس اطمینان حاصل فرمایید. تحت نظر متخصص زنان خود باشید و به صورت دوره ای چکاپ شوید. شاد و سلامت باشید.

دکتر فاطمه نیک پور

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر فاطمه نیک پور
0

با سلام، احتمال عقبگرد تغییرات سلولی وجود دارد و تنها توصیه در این رابطه داشتن تغذیه ی اصولی، خواب کافی، کاهش استرس، فعالیت بدنی روزانه و ورزش ، پرهیز از مصرف دخانیات و الکل، حفظ وزن مناسب و در یک کلام رعایت اصول شیوه ی زندگی سالم است. انجام مراقبت های دوره ای طبق راهنمایی های پزشک معالج تان بسیار حائز اهمیت می باشد.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

با سلام بله عزیزم احتمال خارج شدن ویروس از بدنتون وجود داره فقط تحت نظر پزشکتون باشید و با سبک زندگی سالم ایمنی تون رو بالا نگهدارید .

دکتر صفورا فرخی پور

متخصص زنان ، زایمان و نازاییجراحی زیبایی زنان ، دارای بورد تخصصی
دکتر صفورا فرخی پور
0

سلام سیستم ایمنی بدن را تقویت کنید و استرس نداشته باشید

دکتر سمیه شهسواری

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر سمیه شهسواری
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

دیسپلازی رحم یک وضعیت پیش سرطانی است که تغییرات غیرطبیعی در سلول‌های رحم را نشان می‌دهد. علایم آن شامل خونریزی‌های غیرعادی، درد شدید یا ناراحتی در منطقه لگن، و تغییرات شدید در پریود می‌باشد. برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، پزشکان بررسی‌های لازم از جمله کولپوسکوپی و بیوپسی انجام می‌دهند. با نتایج کولپوسکوپی گرید خفیف، پزشک ممکن است تصمیم به مشاهده منظفره داشته باشد یا از روش‌های دیگر مثل لیزر درمانی یا جراحی استفاده کند. برای کاهش خطر ابتلا به سرطان و بهبود وضعیت، مراقبت‌های منظم پزشکی، اعتنای زیاد به سلامتی و تغذیه مناسب از اهمیت بالایی برخوردارند. اگر مشکوک به عوارض جانبی درمان هستید، با پزشک مشورت کنید. این اطلاعات تنها برای مشاوره و توجیه است و تشخیص‌های نهایی باید توسط پزشک شما ارائه شود.