سنگ درحالب در حدود دوهفته هستش چی کار باید بکنم؟

سلام وخسته نباشید من دوهفته است که سنگ کلیه دارم سنو گرفتم سنگ ۸میلی درحالب راست هفته دوم دردش تمام شده بود رفتم هفته دوم سنو گرفتم میگه که سنگ ۹میلی در حالب راست هستش درد نداره لطف کنین چی کار باید بکنم باتشکر

0

سنگ با این سایز داخل حالب ، مهم هست و باید سریعا خارج بشه .به اورولوژیست مراجعه کن

دکتر سیدراشد مهدوی

متخصص داخلیگوارش ، آندوسکوپی - بوتاکس معده
دکتر سیدراشد مهدوی
1

سلام احتمال دفع این سنگ به صورت خود به خود کم است به اورولوژیست مراجعه نمایید

دکتر گلناز ایران منش

متخصص رادیولوژی و سونوگرافی
دکتر گلناز ایران منش
2

با سلام اگر تا دو هفته دفع نشده و با توجه به سایز سنگ می باید به روش بسته و از طریق مجرا سنگ خارج شود

دکتر امیر افیونی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراریفلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپی
دکتر امیر افیونی
0

سلام درد میافته و کلیه آسیب میبینه بعد دوهفته بسته به محلش در حالب سنگ شکنی یا عمل از طریق مجرا به روش آندوسکوپیک نیازه

دکتر محمد نوری

متخصصص و جراح کلیه و مجاری ادراری و ن...
دکتر محمد نوری
3

سلام این سایز سنگ نیاز به مداخله داره که بر اساس محل دقیق سنگ تصمیم گیری میشه ، با مدارک کامل به متخصص ارولوژی مراجعه کنید.

دکتر امیر فکور

جراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری و نا...
دکتر امیر فکور
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سنگ های کلیه با اندازه بیش از ۷ میلیمتر، به ندرت بدون مداخله طبیعتاً به تنهایی از بدن خروج می یابند. روش های درمان ممکن عبارتند از: ‘تراپی شوک امواج یا (ESWL) که از شوک های صوتی برای شکستن سنگ های کلیه استفاده می کند، ‘لیتوتریپسی اورتروسکوپیک’ در این روش، اورتروسکوپ را از درون مجاری ادراری عبور می دهند و سنگ ها را دگرگون می کنند و توسط فیبر لیزر سنگ را شکسته و خرد می کنند. ‘نفرولیتوتومی پرکوتانه’ است که در این راه حل، پزشک یک برش کوچک در پشت شما می گذارد تا به کلیه های شما دسترسی پیدا کند. لطفاً به پزشک خود مراجعه کنید و بهترین گزینه را برای شما انتخاب کنید.

سلام و ممنون از سوال شما. سنگی با اندازه ۹ میلی‌متر در حالب معمولاً نیاز به مداخله پزشکی دارد، زیرا احتمال دفع طبیعی آن پایین است. گرچه در حال حاضر دردی را تجربه نمی‌کنید، اما ممکن است با انسداد بیشتر یا حرکت سنگ دوباره درد شروع شود. در این موارد، اغلب اورولوژیست‌ها درمان‌های زیر را پیشنهاد می‌دهند: 1. **داروها:** ممکن است داروهایی برای شل کردن عضلات حالب و تسهیل خروج سنگ تجویز شود. 2. **شوک‌ویو تراپی (ESWL):** استفاده از موج‌های صوتی برای خرد کردن سنگ به قطعات کوچکتر جهت سهولت دفع. 3. **یورتروسکوپی:** بررسی و خارج کردن سنگ از طریق یک ابزار باریک که از مجرای ادرار وارد حالب می‌شود. 4. **جراحی:** در موارد نادر، اگر سایر روش‌ها ناکام بمانند، جراحی ممکن است نیاز شود. پیشنهاد می‌شود به یک متخصص اورولوژی مراجعه کنید تا بهترین روش درمانی براساس وضعیت شما انتخاب شود. همچنین، اطمینان حاصل کنید که به مقدار کافی مایعات مصرف می‌کنید و رژیم غذایی مناسبی داشته باشید تا از تشکیل سنگ‌های بعدی جلوگیری شود. در صورتی که هرگونه تغییر در وضعیتتان از جمله بازگشت درد، تب و لرز، یا تغییر در رنگ ادرار داشتید، فوراً به پزشک مراجعه کنید.