دلیل نگه داشتن زیاد ادرار پسر بچه چیست؟ ایا ختنه شده؟معمولا بچه ها تو این سن ی ذره لجبازی میکنن ولی اولین بار دادن ی ازمایش ادراره چون سوزش ادرار هم این حالتو داره و بچه ها زیاد متوجه نمیشن پس اولین کار ازمایش ادرار و سونوگرافیه اگر نرمال بود بعد دیگه باید اصرار نکرد بذاری هروقت خوش خواست بره شب 2 ساعت قبل خواب نذارید مابعات بخوره و بهش بگید هروقت گفت بهش ی جایزه کوچیک میدید تا کم کم عادت کنه.

چهار , کودکان , ادرار

با سلام
یه پسر چهار ساله دارم که تقریبا چند ماهی میشه خیلی زیاد ادرارشو نگه می داره و بلاخره باید چند قطره شلوارشو خیس کنه تا بگه جیش دارم و من هر کاری براش کردم که به موقع بگه اما خیلی کم همکاری می کنه .هم تشویق هم تنبیه جواب ندادبه نظر شما مشکل از کجاست؟بعد از دو سالگی هم برای از پوشک گرفتن خیلی همکاری نکرد و خیلی اذیت شدم و در نهایت چند هفته قبل از سه سالگی خودش گفت که دشویی داره و تا چند ماه پیش همه چی خوب بود ولی الان نگه می دارهپیشنهاد شما چیه؟باید چی کار کنم؟

1
2

دلیل نگه داشتن زیاد ادرار پسر بچه چیست؟ چهار , کودکان , ادرارایا ختنه شده؟معمولا بچه ها تو این سن ی ذره لجبازی میکنن ولی اولین بار دادن ی ازمایش ادراره چون سوزش ادرار هم این حالتو داره و بچه ها زیاد متوجه نمیشن پس اولین کار ازمایش ادرار و سونوگرافیه اگر نرمال بود بعد دیگه باید اصرار نکرد بذاری هروقت خوش خواست بره شب 2 ساعت قبل خواب نذارید مابعات بخوره و بهش بگید هروقت گفت بهش ی جایزه کوچیک میدید تا کم کم عادت کنه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

این رفتار معمولا نشانه ترس یا نیاز به کنترل است. اگر آن فرزند مطمئن باشد که او در امان است و قادر به انجام این کار به تنهایی است، او ممکن است ادرار خود را رها کند. ممکن است قدم های آرام، مثل تشویق و تشویق به استفاده از دستشویی به تنهایی، موثر باشد. در برخی موارد، ممکن است نیاز به مشاوره با روانشناس یا متخصص ادرار باشد. به هر حال، بیش از حد سختگیری یا تنبیه نمی تواند کمک کند و ممکن است مشکل را بدتر کند. بهتر است با پزشک خود مشورت کنید اگر نگران رفتار فرزند خود هستید.

نگه داشتن ادرار در کودکان می‌تواند به دلایل مختلفی مانند عادت‌های رفتاری، ترس از توالت، یا حتی دلایل پزشکی مانند عفونت‌های ادراری رخ دهد. در این حالت، رفتار کودک می‌تواند به تدریج بهبود یابد. استفاده از رویکردهای مثبت و تشویق کودک برای استفاده از توالت در زمان مناسب، مانند ارائه پاداش کوچک برای رفتن به توالت به‌موقع، توصیه می‌شود. همچنین، اطمینان حاصل کنید که کودکتان هنگام رفتن به توالت نگرانی یا ترس خاصی ندارد. اطمینان حاصل کنید که شیلنگ یا دستیابی به توالت راحت باشد. اگر مشکل ادامه یافت، مشورت با متخصص اطفال می‌تواند به بررسی احتمال عفونت یا دلایل پزشکی کمک کند.