کیست شکلاتی باعث نازایی میشود؟

سلام،با دردای شدیدبیمارستان رفتم بعدازانجام سونومشخص شدکیست ۳۴m تخمدان راست دارم گفتن با پریود رفع میشه نیاز ب قرص نیست،بعد۲ماه دردا بیشتر شدن مدام دردداشتم رفتم سونو وکیست بزرگتر شده بودگفتن کیست ازنوع شکلاتی هست طبق نظر دکتر ۱بسته قرص روکین استفاده کردم تموم شدن و الان پریودم، میزان دردام هیچ تغییری نکردن الان حتی کش شلوارونمیتونم رو شکمم بذارم دردم میگیره دوماهه قبل پریوددچار تبولرزواستخون درد شدید میشم ، بنظرتون باید عمل کنم؟با توجه به اینکه مجردو ۲۲ ساله هستم برای بارداری دچار مشکل میشم؟

0

سلام کیست اندومتریوما و کلا بیماری اندومتریوز باعث یک سری اختلالاتی میشوند که میزان باروری و کیفیت تخمک پایین می اید تحت نظر پزشک باشید و درمان درست انجام دهید

دکتر آزیتا درابادی زارع

جراح و متخصص زنان ، زایمان - کولپوسکوپی
دکتر آزیتا درابادی زارع
0

کیست شما به احتمال زیاد اندومتریوما است که باعث دردهای لگنی و درد حین پریود میشود .نیاز به درمان جراحی و دارویی همزمان دارید بهتر است به پزشک مراجعه کتید

دکتر شقایق برزگر

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر شقایق برزگر
0

سلام عزیزم، در حالت کلی اندومتریوما/آندومتریوز بصورت بالقوه می تواند روی وضعیت باروری تاثیر گذار باشد. تصمیم گیری جهت درمان دارویی یا جراحی بستگی به عوامل متعددی مثل شدت علایم ایجاد شده، سن شخص، تعداد و محل و اندازه ی بافت های نابجا، مقدار پاسخ به درمان های دارویی، میزان موفقیت و عوارض احتمالی عمل جراحی دارد. پزشک معالج شما بر پایه ی شرایط ذکر شده بهترین گزینه ی درمانی را انتخاب می کند.

دکتر هدیه سادات سالک فرد

بورد تخصصی جراحی زنان، زایمان و نازایی
دکتر هدیه سادات سالک فرد
0

سلام فعلا بهتر است جراحی نکنید اززقرص ویزان یا وروژست استفاده کنید

دکتر فاطمه فخارمقدم

جراح و متخصص زنان و زایمان و نازاییدارای بورد تخصصی از دانشگاه تهران
دکتر فاطمه فخارمقدم
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

کیست های شکلاتی یکی از انواع کیست های تخمدان می‌باشند که معمولاً به واسطه اختلالات هورمونی ایجاد می‌شوند و می‌توانند منجر به نازایی شوند. در صورتی که کیست شکلاتی با دردهای شدید و افزایش اندازه مواجه شود، نیاز به جراحی و خارج کردن آن ممکن است وجود داشته باشد. پریود درمان این نوع کیست نمی‌تواند راه حل نهایی باشد و در برخی موارد نیاز به درمان های دارویی مانند مصرف قرص های ضد ابتلال به اندام تناسلی ممکن است. با توجه به دردهای شدید و ناراحتی‌هایی که تجربه می‌کنید، مشاوره‌ی مجدد با پزشک خود و بررسی گزینه‌های درمانی شامل امکان عمل جراحی توسط یک متخصص زنان و زایمان توصیه می‌شود. برای اطمینان بیشتر و بررسی تاثیرات آن بر باروری در آینده، می‌توانید به مشاوره از متخصص باروری مراجعه نمایید.