آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ سلام علت مصرف زیاد چه چیزی است دیابت دارید؟. بطور نرمال مصرف ۱-۲ لیتر در روز کافی هست. سلام ٥-٦ لیتر اگر به دنبال احساس تشنگی باشه نیاز به بررسی داره از نظر دیابت ، معمولا ١-٢ لیتر کافیه برای بدن. سلام هر موردی به صورت متعادل مشکلی ندارد. با سلام، در صورتی که این میزان احساس تشنگی دارید بهتر است آزمایش انجام شود.. سلام خیر در این حد زیاد توصیه نمیشه. مصرف آب بیش از حد باعث اختلال الکتروایتهای خون میشه روزانه ۲ تا ۳ لیتر مایعات ساده کافیه. سلام دلیل مصرف این حجم آب چیست؟بدن در طول روز یک و نیم تا دو لیتر آب نیاز دارد که نرمال هست.. سلام اگه این همه احساس تشنگی دارین باید علل اون بررسی بشه وگرنه حداکثر 2 لیتر روزانه برای بدن کافیه..

میانگین , آب , کلیه

سلام وقت بخیر.
آیا خوردن میانگین ۵-۶ لیتر آب، به کلیهها و مجاری ادراری در بلند یا کوتاهمدت آسیب میرساند؟

9
1

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام علت مصرف زیاد چه چیزی است دیابت دارید؟

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهبطور نرمال مصرف ۱-۲ لیتر در روز کافی هست

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام ٥-٦ لیتر اگر به دنبال احساس تشنگی باشه نیاز به بررسی داره از نظر دیابت ، معمولا ١-٢ لیتر کافیه برای بدن

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام هر موردی به صورت متعادل مشکلی ندارد

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهبا سلام، در صورتی که این میزان احساس تشنگی دارید بهتر است آزمایش انجام شود.

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام خیر در این حد زیاد توصیه نمیشه

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهمصرف آب بیش از حد باعث اختلال الکتروایتهای خون میشه روزانه ۲ تا ۳ لیتر مایعات ساده کافیه

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام دلیل مصرف این حجم آب چیست؟بدن در طول روز یک و نیم تا دو لیتر آب نیاز دارد که نرمال هست.

0

آیا زیاد آب خوردن برای کلیه ضرر دارد؟ میانگین , آب , کلیهسلام اگه این همه احساس تشنگی دارین باید علل اون بررسی بشه وگرنه حداکثر 2 لیتر روزانه برای بدن کافیه.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

مصرف زیاد آب در واقع می‌تواند به حفظ سلامت کلیه‌ها و مجاری ادراری کمک کند. آب برای ادرارزدایی لازم است و مصرف زیاد آن به تخلیه سموم از بدن کمک می‌کند. اما باید توجه داشت که مصرف زیاد آب همچنین می‌تواند باعث کاهش سطح الکترولیت‌ها در بدن شود که ممکن است منجر به مشکلاتی مانند اختلال الکترولیتی شود. بنابراین، مصرف آب در حد نیاز بدن و با توجه به شرایط فردی مناسب است. اگر شخص نگران میزان مصرف آب خود است، بهتر است با پزشک خود مشورت کند تا مقدار مناسب آب مصرفی برای خود را تعیین کند.