آیا تکان دادن شدید نوزاد خطرناک است؟

سلام نوزادم ۶۰ روزشه از همون روز های ابتدایی گریه های شدید داشت و من حال جسمی و روحیم نامساعد بود مادرم از بچه مراقبت میکرد ، موقع گریه ها بچه را تندی تکان میدادن یا داخل گهواره یا روی پا یا روی دست من اون موقع نمیدوستم این کار خطرناکه الان دائم ذهنم مشغوله که نکنه اتفاقی برای بچه افتاده، اگه مشکلی بود معلوم میشد؟

0

با سلام بستگی به شدت تکان دادن دارد. معمولا مشکلی ایجاد نمی شود . در معاونان دوره شیرخوار این موضوع را با پزشک اطفال در میان بگذارید تا کودکتان را از این نظر هم معاینه کنند.

دکتر مریم واشقانی

فوق تخصص غدد و متابولیسم (اندوکرینولوژی)متخصص داخلی
دکتر مریم واشقانی
0

سلام این تکانها مشکلی ایجاد نمیکند البته معاینه از نظر تکامل مهم هست

دکتر آزاده افشین

فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری کودکان (...متخصص کودکان و نوزادان
دکتر آزاده افشین
0

با سلام. وزن شیرخوار شما در صدک میانگین و قد هم در صدک مناسب است ، نشان می دهد کودک شما به موقع به دنیا آمده و هم اکنون قد و وزن ایده آل دارد البته آنچه مهم است پایش رشد و رسم منحنی رشد است که در دو ماهگی در مرکز بهداشت انجام می شود . نگران نباشید، چون اگه زودتر از موعد به دنیا اومده بود امکان آسیب بیشتر بود ، فقط از حالا به بعد در کنار شیرخوار آهسته صحبت کنید و تکانهای آهسته بدید، این کودک شما رو بهتر کنترل می کنه، فقط اقدامات حمایتی کولیک شیرخوار رو انجام بدید، اگه شیر شما رو می خوره ، محدودیت لبنیات داشته باشید و نفخ حبوبات رو بگیرید بعد غذا بپزید ، کافئین و کاکائو مصرف نکنید و با آرامش شیر بدید، چون آرامش اطرافیان مخصوصا مادر ، در روح و روان شیرخوار به طور محسوس اثر می کنه. از قطره های ضد نفخ مثل کولیکیز یا کولیکید یا شربت گریپ میکسچر کمک بگیرید.

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

تکان دادن شدید به نوزادان ممکن است خطرات جدی ایجاد کند، از جمله آسیب به مغز، زخم‌ها و شکستگی استخوان‌ها. در صورت تکان دادن شدید به نوزاد، حتماً باید به پزشک مراجعه کرد و از او راهنمایی دریافت کرد. علائم مربوط به آسیب‌های احتمالی ممکن است ناشناخته باشد، بنابراین همیشه بهتر است از اقداماتی که ممکن است به سلامتی نوزاد آسیب بزند خودداری شود. با مشاوره پزشکی می‌توان به مشکلات ناشی از تکان دادن نوزاد پی برد و برای رفع آن اقدام کرد.