علت عدم توقف خونریزی قاعدگی پس از قطع مصرف قرص وروژست چیست؟ سلام عزیزم مصرف وروژست را ادامه بدید واگر بعد از ۱۰ روز خونریزی شما ادامه داشت با پزشکتان در میان بگذارید،ضمنا لکه بینی از عوارض مصرف قرص هست.. از عوارض مصرف دارو هست تحت نظر پزشکتان باشید طبق دستور ایشان به مصرف ادامه دهید. سلام به مصرف دارو ادامه دهید. سلام به مصرف دارو ادامه دهید. و با پزشکتان تماس بگیرید. اگر بعد چند ماه. درمان کیست برطرف نشده نیاز به بررسی و احتمالا تغییر دارو دارد..

خونریزی , توقف , عدم

کیستی دارم که دکتر بعد از ۳ دوره قرصهای مختلف، قرص وروژست رو به مدت۴۰ روز تجویز کرد و تغییر چندانی در سایزش ایجاد نشد.بعد از دوماه که دارویی مصرف نکردم پریودم با خونریزی زیاد انجام شد و این ماه حدود ۲۰ روز خونریزی دارم و دکتر دوباره وروژست تجویز کرده. ۴ روزه دارم استفاده میکنم و خونریزی قطع نشده. از اونجایی که ذخیره آهنم کم هست چقدر طول میکشه تا خونریزیم قطع شه؟ یا درمان دیگه ای وجود نداره؟

4
1

علت عدم توقف خونریزی قاعدگی پس از قطع مصرف قرص وروژست چیست؟ خونریزی , توقف , عدمسلام عزیزم مصرف وروژست را ادامه بدید واگر بعد از ۱۰ روز خونریزی شما ادامه داشت با پزشکتان در میان بگذارید،ضمنا لکه بینی از عوارض مصرف قرص هست.

0

علت عدم توقف خونریزی قاعدگی پس از قطع مصرف قرص وروژست چیست؟ خونریزی , توقف , عدماز عوارض مصرف دارو هست تحت نظر پزشکتان باشید طبق دستور ایشان به مصرف ادامه دهید

0

علت عدم توقف خونریزی قاعدگی پس از قطع مصرف قرص وروژست چیست؟ خونریزی , توقف , عدمسلام به مصرف دارو ادامه دهید

0

علت عدم توقف خونریزی قاعدگی پس از قطع مصرف قرص وروژست چیست؟ خونریزی , توقف , عدمسلام به مصرف دارو ادامه دهید. و با پزشکتان تماس بگیرید. اگر بعد چند ماه. درمان کیست برطرف نشده نیاز به بررسی و احتمالا تغییر دارو دارد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

خونریزی قاعدگی که پس از قطع مصرف داروی وروژست ادامه می‌یابد، ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد، از جمله اختلال در تعادل هورمونی یا وجود کیست‌هایی که به درمان‌های معمول پاسخ نداده‌اند. وروژست دارویی است که به منظور تقلید از عملکرد هورمون پروژسترون به کار می‌رود و می‌تواند در کوتاه مدت به کنترل خونریزی کمک کند، اما در برخی موارد، ممکن است نیاز به زمان بیشتری برای اثربخشی داشته باشد یا به دلیل ویژگی‌های پاتولوژیکی خاص بیمار، کمتر مؤثر واقع شود. همچنین، در صورتی که ذخیره آهن بدن کم باشد، روند بهبودی ممکن است کندتر صورت پذیرد زیرا کم‌خونی می‌تواند به طور کلی سلامت بدن را تحت تأثیر قرار دهد. مهم است که ضمن درمان هورمونی، نسبت به تقویت ذخیره آهن بدن نیز اقدام شود. در صورتی که خونریزی قطع نشود، ممکن است نیاز به روش‌های درمانی دیگر مانند داروهای ضد خونریزی یا اقدامات جراحی وجود داشته باشد. مشاوره با پزشک متخصص زنان و زایمان برای ارزیابی دقیق وضعیت و تعیین استراتژی درمان مناسب ضروری است.