قطع قرص توپیرامات خطرناک است؟ سلام قطع ناگهانی توپیرومات عوارض دارد و باید به صورت تدریجی کم و بعد قطع شود به این صورت که به مدت یک هفته صبح نصف و شب نصف ، از هفته بعد فقط شب نصف ، یک هفته آخر فقط شب نصف و بعد قطع شود در صورت ادامه سردرد و حالتهای کنونی، به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید با سپاس. اگر فقط. دو. هفته. است. که. مصرف. میکنین. قطع. موردی ندارد نگران نباشین.

قطع , توپیرامات , دوتا , خطرناک , قطع قرص

سلام به خاطر سر درد برام روزی دوتا پراپرانوا۲۰ و روزی دوتا توپیرامات۲۵ نوشتن هفته اول که توپیرامات نصف صبح نصف شب بود خوب بودم اما از این هفته که شد دوزی دوتا هنش احساس سر درد و فشردگی در شقیقه یک طرفه دارم از صبح که پا میشم هی میگیره ول میکنه حس میکنم قرص تومیرامات که میخورم شروع میشه نمیدونم.به دکترم دسترسی ندادم میتونم توپیرامات رو کلا قطع کنم و فقط پراپرانول ها رو ادامه بدم اصلا ممکنه عوارض همین تومیرامات باشه این حالت سردرد و انقباض شقیقه.میشه قطعش کنم یکباره یا خطرناکه؟

2
0

قطع قرص توپیرامات خطرناک است؟ قطع , توپیرامات , دوتا , خطرناک , قطع قرصسلام قطع ناگهانی توپیرومات عوارض دارد و باید به صورت تدریجی کم و بعد قطع شود به این صورت که به مدت یک هفته صبح نصف و شب نصف ، از هفته بعد فقط شب نصف ، یک هفته آخر فقط شب نصف و بعد قطع شود در صورت ادامه سردرد و حالتهای کنونی، به متخصص مغز و اعصاب مراجعه نمایید با سپاس

1

قطع قرص توپیرامات خطرناک است؟ قطع , توپیرامات , دوتا , خطرناک , قطع قرصاگر فقط. دو. هفته. است. که. مصرف. میکنین. قطع. موردی ندارد نگران نباشین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

قطع یکباره داروی توپیرامات ممکن است منجر به عوارضی همچون بازگشت سردرد بشود که بهتر است تحت نظر پزشک قطع شود. در صورت عدم دسترسی به پزشک، استفاده از پراپرانولو تا جایی که امکان دارد ادامه یابد. در هر حال، توصیه می شود با پزشک خود تماس بگیرید تا راهنمایی بیشتری در این زمینه را بدهد.

قطع ناگهانی توپیرامات توصیه نمی‌شود زیرا ممکن است بهبودی علائم و عوارض جانبی دارو را تشدید کند. توپیرامات علاوه بر کنترل سردرد برای جلوگیری از تشنج و میگرن نیز تجویز می‌شود و قطع ناگهانی آن می‌تواند خطر بازگشت شدید علائم را به همراه داشته باشد. اگر به توپیرامات واکنش منفی دارید، باید با پزشک خود مشورت کنید و برای کاهش دوز و یا تغییر دارو یک برنامه تنظیم شود. عوارضی مانند سر درد و فشار در شقیقه احتمالاً می‌تواند ناشی از توپیرامات باشد. امکان دارد پروپرانولول هم در افزایش سطح اثر توپیرامات نقش داشته باشد. توصیه اکید داریم که پیش از هرگونه تغییر در داروی مصرفی حتماً با پزشک معالج خود مشورت نمایید. اگر در دسترس نیست، به یک پزشک دیگر یا اورژانس مراجعه کنید تا از دستورالعمل‌های صحیح جلوگیری از عوارض جانبی استفاده نمایید. مدیریت صحیح مصرف داروها نقش حیاتی در بهبود کیفیت زندگی شما دارد.