علت و درمان مور مور شدن و سوزن سوزن شدن چیست؟

سلام خسته نباشید
بنده دو هفته ای میشه که گاهی اوقات در تمام بدنم احساس سوزن سوزن شدن بصورت نقطه ای (نه ناحیه ای) و احساس خارش به وجود امده ، سر ،صورت، دست، شکم، ران پا، نوک انگشت و حتی کنار و یا داخل چشم
میخواستم ببینم چه بیماری هایی میتونن این رو ایجاد کنن
و باید به چه پزشکی مراجعه کنم؟

گوارشم هم چند وقت هست به هم ریخته بعد از اینکه یه داروی گیاهی و قرص انتی بیوتیک از دکتر به خاطر سرماخوردگی گرفتم

1

سلام و روز خوش بیشتر به نظر می رسد شبیه خواب رفتگی است. پیشنهاد می شود به متخصص طب فیزیکی مراجعه فرمایید. شاد و سلامت باشید

دکتر فاطمه نیک پور

جراح و متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر فاطمه نیک پور
0

سلام به شما. علائم مورد اشاره شما عمدتا ریشه عصبی دارند و به نظر می رسد نوعی علامت روان تنی باشد . جهت بررسی و تشخیص قطعی و اقدامات درمانی لازم به متخصص اعصاب و روان مراجعه داشته باشید.

دکتر مسعود نامجو

متخصص اعصاب و روان - روانپزشکدرمان بدون دارو با RTMS
دکتر مسعود نامجو
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سلام. احساس سوزن سوزن یا مور مور شدن بدن می‌تواند به دلیل مشکلات مختلفی ایجاد شود. این حالت اغلب ناشی از عواملی مانند کمبود ویتامین، استرس، عوارض داروها، علل عصبی و یا تغییرات هورمونی است. همچنین ممکن است بر اثر مصرف الکل، دود سیگار و محصولات تریاکی ایجاد شود. در برخی موارد خاص، این حالت ممکن است نشان دهنده بیماری‌های جدی‌تری مانند خرابی کلیه، ام اس یا ابتلا به دیابت باشد. برای قطعیت از علت، بهتر است از پزشک خود برای ارزیابی بیشتر و انجام آزمایشات مناسب خواست کنید. حتماً به پزشک عمومی یا پزشک داخلی مراجعه کنید تا در صورت لزوم شما را به متخصص مناسب ارجاع دهند.

احساس مور مور و سوزن سوزن شدن که در اصطلاح پزشکی به آن پارستزی (Paresthesia) گفته می‌شود، می‌تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. از جمله این عوامل می‌توان به کمبود ویتامین‌ها (خصوصاً ویتامین B12)، بیماری‌های اعصاب محیطی، مشکلات تیروئید، دیابت، استعمال برخی داروها، و یا حتی استرس و اضطراب اشاره کرد. در مورد شما، با توجه به تاریخچه مصرف داروهای گیاهی و آنتی‌بیوتیک، احتمال می‌رود که گوارش به هم ریخته و یا واکنش‌های پوستی به مصرف داروها سبب بروز این علائم شده باشد. با توجه به گستردگی علائم و عدم وجود نشانه‌های مشخص، توصیه می‌شود که ابتدا به یک پزشک عمومی مراجعه کنید تا بررسی‌های اولیه انجام شود و در صورت لزوم شما را به متخصص مربوطه مانند متخصص نورولوژی (اعصاب) یا داخلی ارجاع دهند. همچنین، اگر علائم بهبود نیافت یا شدیدتر شد، فوراً با پزشک خود مشورت کنید. توجه داشته باشید که این توصیه تنها یک راهنمایی عمومی است و برای تشخیص دقیق نیاز به معاینه بالینی و بررسی‌های تخصصی است. مصرف خودسرانه داروها نیز توصیه نمی‌شود.