علت سوزن سوزن شدن پوست چیست؟ به نظر مشکل شما عصبی و ناشی از استرس هست ولی بهتره احتیاطا آزمایش تیرویید و کلسیم و ویتامین دی انجام بدید. سلام احتمالا بدلیل استرس باشد. بهتر است چکاپ بدهید. سلام نگران نباشید نشانه بیماری ام اس نیست.

سوزن , پوست , صورت , تعریق , سوزن‌سوزن

سلام من از دیروز پوست صورت شکم کمر پا دست گردن همه بدن حس سوزش کم وخارش کم و گزگز داره
۱۰روز قبل هم استرس داشتم نمیدونم تاثیر اون هست یانه
یکسال قبل هم دقیقا مثل اینسری سوزن سوزن شد پوست کل بدنم
وقتی توجه کردم حس کردم هم پارسال هم الان از شدت گرما بعد از تعریق زیاد پوستم گز گز میکنه وسوزن سوزن میشه
سوالم اینه بخاطر اعصاب هست یا ممکنه به علت تعریق وگرمای زیاد باشه؟(احساس گزگز خارش سوزن سوزن)
نگرانم که نکنه ام اس باشه که سالی یکبار اینجور میشم وهربار هم چند روز طول میکشه وهر پنج دقیقه یه اندا

3
-1

علت سوزن سوزن شدن پوست چیست؟ سوزن , پوست , صورت , تعریق , سوزن‌سوزنبه نظر مشکل شما عصبی و ناشی از استرس هست ولی بهتره احتیاطا آزمایش تیرویید و کلسیم و ویتامین دی انجام بدید

3

علت سوزن سوزن شدن پوست چیست؟ سوزن , پوست , صورت , تعریق , سوزن‌سوزنسلام احتمالا بدلیل استرس باشد. بهتر است چکاپ بدهید

-1

علت سوزن سوزن شدن پوست چیست؟ سوزن , پوست , صورت , تعریق , سوزن‌سوزنسلام نگران نباشید نشانه بیماری ام اس نیست

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

سوزن سوزن شدن، خارش یا حس گزگز در پوست می تواند ناشی از عوامل مختلفی باشد. حساسیت، استرس، تغییرات بیولوژی و حتی شرایط جوی مانند گرما می توانند باعث آن شوند. در مورد ام اس، اگرچه برخی نشانه ها ممکن است شما را نگران کنند اما با توجه به اینکه فقط سالی یکبار این حالت را تجربه می کنید و برای مدت وقت محدودی، احتمال دارد که این نشانه با ام اس در ارتباط نباشد. بهتر است برای بررسی دقیق تر مشکل شما و تشخیص دقیق تر به یک پزشک متخصص پوست مراجعه کنید.

سوزن سوزن شدن پوست می‌تواند به دلایل مختلفی رخ دهد که برخی از آنها شامل استرس، گرمای بیش از حد، کاهش آبرسانی و حتی مشکلات عصبی می‌شود. در رابطه با نگرانی‌های مطرح‌شده، احتمالاً تجربه استرس و نوروشیمیایی بدن شما با تغییراتی در حس‌های پوستی‌تان ارتباط دارد. همچنین گرما و تعریق نیز می‌توانند در تحریک پوست و ایجاد حس سوزش و خارش مؤثر باشند. به طور کلی، اگر این علائم تنها در مواقع خاصی مانند گرمای شدید یا پس از استرس رخ می‌دهد، معمولاً نگران‌کننده نیستند و با رعایت نکات ساده‌ای مانند خنک نگه‌داشتن بدن و استفاده از مرطوب‌کننده‌ها می‌توان آنها را مدیریت کرد. اما اگر علائم شما تکراری، طولانی‌مدت و شدید باشند یا این حالت‌ها بدون هیچگونه تحریک خارجی و به طور خودبه‌خودی رخ دهند، مراجعه به پزشک ضروری است. در چنین مواردی می‌توانند نشانه‌هایی از مشکلات جدی‌تری مانند مولتیپل اسکلروزیس (ام اس) نیز باشند که نیاز به ارزیابی‌های تخصصی دارند. پزشک با انجام آزمایشات و بررسی جزئیات بیشتر، می‌تواند به علت دقیق این نشانه‌ها پی ببرد و درمان مناسب را پیشنهاد بدهد.









Warning: session_destroy(): Trying to destroy uninitialized session in /home/drhast/___boot/___output.php on line 416