علت سفیدک های روی لابیای واژن چیست؟

سلام من دختر هستم و مجرد هستم و هیچگونه رابطه ی جنسی با جنس مخالف نداشتم
مدتی میشه که روی دستگاه تناسلی من به خصوص قسمت های لابیا یه چیزای سفیدی هست که با ناخونم میکشم برداشته میشن علتش چیه راه درمان داره ؟

2

با سلام. اصلا نگران نباشید. اونها قارچ طبیعی اون ناحیه هستند که در بعضی شرایط بیماری میشن. در شرایط رطوبت و بی هوایی ، فلور طبیعی واژن یعنی کاندیدا آلبیکنس بیماریزا میشن. به نکات زیر توجه کنید: ۱) لباس زیر نخی و گشاد باشه. ۲) هیچوقت نباید رطوبت در آن ناحیه باشه و همیشه باید خشک نگه داشته بشه. ۳) در شرایطی که سفیدی بزنه همراه خارش ، بهتره یک دوره یک هفته ای کلوتریمازول موضعی یک درصد استفاده بشه.

دکتر نسرین منبع جود

متخصص کودکان و نوزادان
دکتر نسرین منبع جود
3

عزیز اگر سوزش و خارش نداره، نیاز به اقدام خاصی نیست

دکتر فاطمه صفوی

متخصص زنان و زایمان و نازاییو جراحی های زیبایی زنان
دکتر فاطمه صفوی
-1

درصورت نداشتن سوزش و خارش نرمال است

دکتر نیره صادقی

جراح و متخصص زنان زایمانزیبایی زنان
دکتر نیره صادقی
0

سلام اگر علایمی نداره ایراد نداره نگران نباشین

دکتر المیرا هاشمی اصل

جراح و متخصص زنان و زایمان
دکتر المیرا هاشمی اصل
1

سلام عزیزم نگران نباشید .مشکل نداره

دکتر مریم جمالی

متخصص زنان ، زایمان و نازایی
دکتر مریم جمالی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

سفیدک های لابیا ممکن است به علل مختلفی باشد، از جمله عفونت، آلرژی، یا اختلالات هورمونی. بهتر است از محصولات بهداشتی خاص برای تمیز کردن منطقه تناسلی استفاده کنید. اگر علائم شما ادامه داشت، به یک متخصص مراجعه کنید.

سفیدک هایی که بر روی لابیای واژن ظاهر می‌شوند می‌توانند ناشی از چندین عامل باشند. یکی از شایع‌ترین علل آن، وجود ترشحات واژینال طبیعی است که ممکن است به صورت خشک و سفید رنگ بر روی لابیا باقی بماند. علت دیگر، می‌تواند بهداشت نامناسب باشد که منجر به تشکیل قارچ‌ها یا باکتری‌ها می‌شود. برای برخی افراد، حساسیت به لباس زیر یا محصولاتی مانند صابون یا دستمال مرطوب می‌تواند باعث چنین تغییراتی در پوست شود. همچنین شرایط پزشکی مانند «برفک» یا «واژینوز باکتریال» ممکن است علائمی مانند این به وجود آورد. برای درمان، توجه به بهداشت شخصی بسیار مهم است. به کارگیری لباس زیر نخی و تغییر مکرر آن و استفاده از شوینده‌های ملایم و غیر معطر پیشنهاد می‌شود. در صورت ادامه دار بودن مشکل یا وجود علائم دیگری مانند سوزش یا خارش، مراجعه به پزشک متخصص زنان برای بررسی دقیق‌تر و درمان مناسب الزامی است.