ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ سلام وقت بخیر با دندانپزشک متخصص درمان ریشه برای اعلام نظر قطعی مشورت بفرمایید اما با توجه جود همزمان موارد پرکردگی در سینوس و بسته بودن یکی از کانال ها شرایط برای درمان ریشه ی مجدد نسبتا سخت هست اما نظر قطعی با متخصص هست .. سلام وقتتون بخیر برای بررسی امکان درمان مجدد ریشه به متخصص درمان ریشه مراجعه بفرمایید. سلام و درود ، چنانچه دندان فوق دارای علایم بالینی درد و تورم ندارد لازم بهیچ درمانی جز پیگیری دوره ای ۶ ماه الی یکسال نمی باشد ولی چنانچه علایمی از درد و تورم دارید به متخصص ریشه حاذق جهت درمان مجدد مراجعه کنید و جای هیچ نگرانی ندارد ان شاالله . سالم و شاد باشید .. سلام ، اگر علایمی ندارید نگران نباشید و میتوانید پیگیری دوره ای ۶ ماهه را در نظر داشته باشد اما برای اطمینان حتما با متخصص درمان ریشه مشورت کنید و امکان درمان ریشه مجدد را بررسی نمایید .. اگر علایمیندارید نگران نباشد و فالواپ ۶ ماه انجام بدیم ولی برای نظر قطعی تر با متخصص ریشه مشاوره بگیرید. سلام عزیزم اگر مشکل یا درد و ناراحتی ندارید فقط پیگیری هر ۶ ماه یک بار انجام دهید. مشاوره از متخصص درمان ریشه هم بگیرید. شاد و سلامت باشید. در مواردی که دندان به سینوس وارد شده است، بهترین راه حل به مشاوره با یک دندانپزشک متخصص است. او میتواند وضعیت دقیق را ارزیابی کرده و گزینههای درمانی را برای شما توضیح دهد، شامل: 1. **درمان مجدد ریشه:** اگر دندان به سینوس وارد شده و عفونتی وجود دارد، ممکن است نیاز به درمان مجدد ریشه باشد تا عفونت رفع شود و وضعیت بهبود یابد. 2. **خروج دندان:** در برخی موارد، به علت مسدودی کامل کانالها یا وارد شدن دندان به سینوس، پزشک ممکن است توصیه به خروج دندان و تعمیر بخش وارد شده به سینوس را داشته باشد. 3. **توصیههای پزشک:** باید با پزشک خود مشاوره کنید و تمامی نکات و توصیههای پزشکی او را رعایت کنید تا از بروز هرگونه مشکلات جلوگیری کنید و بهترین تصمیم را بگیرید. باید به یاد داشته باشید که تصمیمگیری در این مورد بسته به شرایط و وضعیت شما خواهد بود و نیاز به مشورت با پزشک دارید تا گزینههای درمانی مناسب برای شما انتخاب شود..

دندان , ورود , پرکردگی

سلام من عصب کشی دندان ۶ کردن گویا از ریشه خارج و وارد سینوس شدن من الان چ کنم یه سری میگن درمان مجدد ریشه ،)البته از ۴ کانال بکیش کاملا مسدود بوده گویا) و ییه سری میگن خروج دندان و قسمت وارد شده به سینوس تروخدا بگید نیخوام باردار شم زودتر؟

7
0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیسلام وقت بخیر با دندانپزشک متخصص درمان ریشه برای اعلام نظر قطعی مشورت بفرمایید اما با توجه جود همزمان موارد پرکردگی در سینوس و بسته بودن یکی از کانال ها شرایط برای درمان ریشه ی مجدد نسبتا سخت هست اما نظر قطعی با متخصص هست .

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیسلام وقتتون بخیر برای بررسی امکان درمان مجدد ریشه به متخصص درمان ریشه مراجعه بفرمایید

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیسلام و درود ، چنانچه دندان فوق دارای علایم بالینی درد و تورم ندارد لازم بهیچ درمانی جز پیگیری دوره ای ۶ ماه الی یکسال نمی باشد ولی چنانچه علایمی از درد و تورم دارید به متخصص ریشه حاذق جهت درمان مجدد مراجعه کنید و جای هیچ نگرانی ندارد ان شاالله . سالم و شاد باشید .

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیسلام ، اگر علایمی ندارید نگران نباشید و میتوانید پیگیری دوره ای ۶ ماهه را در نظر داشته باشد اما برای اطمینان حتما با متخصص درمان ریشه مشورت کنید و امکان درمان ریشه مجدد را بررسی نمایید .

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیاگر علایمیندارید نگران نباشد و فالواپ ۶ ماه انجام بدیم ولی برای نظر قطعی تر با متخصص ریشه مشاوره بگیرید

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیسلام عزیزم اگر مشکل یا درد و ناراحتی ندارید فقط پیگیری هر ۶ ماه یک بار انجام دهید. مشاوره از متخصص درمان ریشه هم بگیرید. شاد و سلامت باشید

0

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی؟ دندان , ورود , پرکردگیدر مواردی که دندان به سینوس وارد شده است، بهترین راه حل به مشاوره با یک دندانپزشک متخصص است. او میتواند وضعیت دقیق را ارزیابی کرده و گزینههای درمانی را برای شما توضیح دهد، شامل: 1. **درمان مجدد ریشه:** اگر دندان به سینوس وارد شده و عفونتی وجود دارد، ممکن است نیاز به درمان مجدد ریشه باشد تا عفونت رفع شود و وضعیت بهبود یابد. 2. **خروج دندان:** در برخی موارد، به علت مسدودی کامل کانالها یا وارد شدن دندان به سینوس، پزشک ممکن است توصیه به خروج دندان و تعمیر بخش وارد شده به سینوس را داشته باشد. 3. **توصیههای پزشک:** باید با پزشک خود مشاوره کنید و تمامی نکات و توصیههای پزشکی او را رعایت کنید تا از بروز هرگونه مشکلات جلوگیری کنید و بهترین تصمیم را بگیرید. باید به یاد داشته باشید که تصمیمگیری در این مورد بسته به شرایط و وضعیت شما خواهد بود و نیاز به مشورت با پزشک دارید تا گزینههای درمانی مناسب برای شما انتخاب شود.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ورود مواد پرکردگی دندان به سینوس حین عصب کشی می‌تواند منجر به عفونت سینوسی (سینوزیت) شود که عوارض جدی می‌تواند داشته باشد. برای رفع این مشکل، ممکن است نیاز به جراحی برداشتن دندان و تمیز کردن منطقه متاثر باشد. اما در برخی موارد ممکن است ابتدا از روش‌های غیرجراحی مانند داروها برای کنترل عفونت استفاده شود. مهم‌ترین نکته این است که در صورت برداشتن دندان، این کار باید توسط یک پزشک دندانپزشک ماهر و مجرب صورت گیرد تا عوارض بیشتری به وجود نیاید. از آنجایی که این مسئله می‌تواند پیچیدگی‌های زیادی داشته باشد، توصیه می‌شود که به صورت فوری به یک پزشک دندانپزشک مراجعه کنید.