نبض زدن سمت چپ صورت؟ با سلام لرزش نیمه صورت می تواند علل خیلی زیادی داشته باشد ، از آن جمله می تواند ناشی از اضطراب بوده باشد و یا نشانه و علائم مثل میوکلونوس و همی فاسیال اسپاسم یعنی اسپاسم نیمه صورت باشد که برای تشخیص قطعی آنها لازم است به یک پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه فرمایید و اقدامات تشخیصی لازم انجام شود. سلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد اضطراب عامل این علائم شماست. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد..

صورت , نبض , ماه

سلام بنده به مدت یک ماه هست که در پی فعالیتهای چشمی زیاد و کار با کامپیوتر نبض زن های مکرر سمت چپ صورت در ناحیه زیر چشم وکنار لب را احساس می کنم به طوری که وقتی جلو ایینه وایمیسم میتونم ببینم البته خیلی ریز هست. اما کلافه شدم بسیار ادم اصطرابی ای هم هستم لطفا راهنماییم کنید؟

2
0

نبض زدن سمت چپ صورت؟ صورت , نبض , ماهبا سلام لرزش نیمه صورت می تواند علل خیلی زیادی داشته باشد ، از آن جمله می تواند ناشی از اضطراب بوده باشد و یا نشانه و علائم مثل میوکلونوس و همی فاسیال اسپاسم یعنی اسپاسم نیمه صورت باشد که برای تشخیص قطعی آنها لازم است به یک پزشک متخصص مغز و اعصاب مراجعه فرمایید و اقدامات تشخیصی لازم انجام شود

0

نبض زدن سمت چپ صورت؟ صورت , نبض , ماهسلام به شما. با توجه به شرحی که بیان کردید به نظر می رسد اضطراب عامل این علائم شماست. اضطراب از شایع ترین اختلالات روانپزشکی است که زمینه های وراثتی و رشدی و شخصیتی و مسائل محیطی در شکل گیری و تداوم آن اثرگذار است. وقتی اضطراب بصورت مزمن و طولانی مدت باشد به مرور باعث بروز افسردگی نیز می شود. چرا که وجود حس ناامنی ذهنی منجر به عدم توانایی فرد در لذت بردن از چیزهایی می شود که در گذشته برای او لذت بخش بوده است. علاوه بر افسردگی، عوارض متعدد دیگری از لحاظ روانی و جسمی برای افراد مبتلا به اضطراب قابل انتظار است. مشکلاتی همچون بیماری های گوارشی، بیماری های قلبی، علائم تنفسی ، ضعف سیستم ایمنی، فشار خون، ریسک بالاتر ابتلا به بیماری های خطرناک همچون انواع سرطان و سکته های مغزی و قلبی و . از پیامدهای اضطراب طولانی مدت است. لذا توصیه می کنم این مساله را جدی بگیرید و اقدام به درمان آن نمایید. اضطراب پاسخ بسیار خوبی به درمان می دهد و لازم است به روانپزشک مراجعه داشته باشید تا اقدامات درمانی لازم آغاز شود. این اقدامات می تواند شامل درمان دارویی، روان درمانی یا ترکیبی از هر دوی این روش ها باشد.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

نبض زدن که شما توصیف می‌کنید می‌تواند به عنوان یک فیبرومیالژیای عضلات صورت تلقی شود که اغلب نتیجه استرس، خستگی چشم یا اضطراب است. به دلیل فشار بیش از حد به چشم‌ها و استرس‌های روانی، عضلات در اطراف چشم و دهان می‌توانند شروع به انقباض ناخودآگاه کنند. این حالت معمولاً خودبه‌خود و با کاهش استرس و استراحت کافی بهبود می‌یابد. برای کاهش این علائم، توصیه می‌شود زمان استراحت چشم‌ها را در طول کار با کامپیوتر افزایش دهید. هر ۲۰ دقیقه به مدت ۲۰ ثانیه به یک نقطه دوردست نگاه کنید. علاوه بر این، تکنیک‌های آرام‌سازی مانند مدیتیشن و تنفس عمیق می‌تواند به مدیریت استرس کمک کند. اگر این علایم پس از این راهکارها بهبود نیابد یا شدیدتر شود، مراجعه به پزشک توصیه می‌شود تا علل دیگر مانند اختلالات عصبی مورد بررسی قرار گیرند.