شیشه در پا حتما باید در اورده بشود؟ سلام اجسام خارجی در کف پا باید در آورده شود پیدا کردنش حین جراحی گاها در دقایق اول انجام میشود گاها با وجود تلاش زیاد جراح پیدا نمی شود ،در پزشکی 100 در 100 نداریم.

اورده , قطعه , پا , شیشه

دو قطعه شیشه ۱ و ۱.۲ میلی متری در سینه پا بعد از بسته شدن زخم حتما باید جراحی شود و دراورده شود؟
باتوجه و به کوچیک بودن امکان در اوردن با جراحی ۱۰۰ درصد وجود دارد؟
اگر در اورده نشود چه مشکلی به وجود میاورد؟

1
5

شیشه در پا حتما باید در اورده بشود؟ اورده , قطعه , پا , شیشهسلام اجسام خارجی در کف پا باید در آورده شود پیدا کردنش حین جراحی گاها در دقایق اول انجام میشود گاها با وجود تلاش زیاد جراح پیدا نمی شود ،در پزشکی 100 در 100 نداریم

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تصمیم برای جراحی و حذف شیشه در پا بستگی به چندین عامل میگیرد که شامل مکان، اندازه و عمق شیشه، وجود عفونت یا التهاب، و چگونگی پاسخ بدن به وجود شیشه است. اگر شیشه به گونه ای قرار گرفته باشد که به تاندون ها، عصب ها، ماهیچه ها یا خونرسانی به پا آسیب برساند، در این صورت حذف آن توصیه می شود. اما اگر شیشه کوچک و در عمق کم پوست بسیار کوچک باشد، ممکن است به خودبه خود بیرون بیاید یا در بدن جذب شود. اما در هر صورت، مراجعه به پزشک برای ارزیابی و مشاوره ضروری است.

به طور کلی، باقی ماندن تکه‌های شیشه در بدن می‌تواند عوارضی مانند عفونت، التهاب یا ایجاد درد مزمن به همراه داشته باشد. در مواردی که تکه‌های شیشه سطحی و کوچک هستند، ممکن است بدن خود بتواند آن را به بیرون دفع کند. اما اگر تکه‌های شیشه در عمق پا قرار گرفته باشند، باید توسط یک پزشک متخصص ارزیابی شوند. جراحی به عنوان روشی امن و موثر برای خارج کردن این اجسام خارجی در نظر گرفته شده است. در صورتی که احساس درد، قرمزی، ورم یا علائم دیگر عفونت را تجربه می‌کنید، حتما به پزشک مراجعه کنید. خارج کردن تکه‌های شیشه از بدن ممکن است تا حد زیادی به موقعیت و عمق آن‌ها و شرایط کلی سلامت بیمار بستگی داشته باشد.