اثر آمپول کتورولاک تا چه زمانی دربدن می ماند؟ سلام میتونید شیردهی روادامه بدید. شیردهی را ادامه دهید.. نگران نباشید و به شیردهی با شیر خودتون ادامه بدین. با سلام نگران نباشید شیردهی رو ادامه بدین.

دربدن , شیردهی , کتورولاک

باسلام نوزاد ۶۵ روزه ای دارم شیرخودمومیخوره به شدت بدن درد داشتم به دکترمراجعه کردم آمپول کتورولاک تجویز نمودند که یکیشوتزریق کردم ولی بعدا فهمیدم چه عوارضی برای نوزاد داره دیگه شیرخودمو ندادم مجبورم شدم شیرخشک بدم که متاسفانه دوستش نداره الان چیکارکنم ۵ساعت ازتزریق گذشته تاکی به بچه ام شیرندم خیلی نگرانم.

4
6

اثر آمپول کتورولاک تا چه زمانی دربدن می ماند؟ دربدن , شیردهی , کتورولاکسلام میتونید شیردهی روادامه بدید

1

اثر آمپول کتورولاک تا چه زمانی دربدن می ماند؟ دربدن , شیردهی , کتورولاکشیردهی را ادامه دهید.

6

اثر آمپول کتورولاک تا چه زمانی دربدن می ماند؟ دربدن , شیردهی , کتورولاکنگران نباشید و به شیردهی با شیر خودتون ادامه بدین

4

اثر آمپول کتورولاک تا چه زمانی دربدن می ماند؟ دربدن , شیردهی , کتورولاکبا سلام نگران نباشید شیردهی رو ادامه بدین

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

کتورولاک یک ماده ضد درد قوی است که عموماً زیر نظر کارشناسان بهداشت استفاده می شود. این داروها ممکن است تا چند ساعت تا چند روز در بدن ماندگار شوند. از آنجا که شما 5 ساعت از تزریق گذشته است، احتمالاً بیشتر دارو از بدن شما خارج شده است. اگرچه ممکن است بخشی از ماده در شیر مادر باقی مانده باشد، اما میزان آن بسیار کم است و احتمالاً به نوزاد شما آسیب نمی زند. با این حال، برای اطمینان بیشتر، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید.

کتورولاک یک داروی ضد التهاب غیراستروئیدی (NSAID) است که به تسکین درد کمک می‌کند. اثر این دارو پس از تزریق به‌طور معمول بین 4 تا 6 ساعت در بدن باقی می‌ماند. با این حال، حتی پس از پایان این مدت، مقدار ناچیزی از دارو ممکن است برای مدت طولانی‌تری در بدن باقی بماند و از طریق شیردهی به نوزاد منتقل شود. اثرات بالقوه کتورولاک روی نوزاد عبارتند از مشکلات کلیوی و خونریزی‌های گوارشی، که البته این اثرات زمانی محتمل‌تر است که مصرف دارو به میزان زیادی صورت گیرد یا برای مدت طولانی ادامه یابد. بهترین کار این است که با پزشک متخصص اطفال مشورت کنید تا بر اساس شرایط خاص شما و نوزادتان تصمیم بگیرید که چه زمانی می‌توانید دوباره به شیردهی برگردید. تا آن زمان، اطمینان حاصل کنید که نوزاد شما از یک فراورده شیری جایگزین مناسب تغذیه می‌کند و با یک پزشک یا مشاور تغذیه در این زمینه مشورت نمایید.