مشکل قلبی - خدمت شما پزشک محترم قلب آیا کسی که شلی دریچه؟ عرض سلام شلی های خفیف دریچه اصلا جای نگرانی ندارد و معمولا پیشرفت نمی کند. با خیال راحت می توانید روزه بگیرید.. سلام اگر واقعا افتادگی دریچه داشته باشید , با کم آب شدن بدنتون میزان پرولاپس بیشتر می شه و ممکنه درد قفسه سینه و یا نارسایی میترال بیشتر بشه ، من به مریضی که اکو می کنم و واقعا پرولاپس داره می گم روزه نگیر ، چون باید حداقل 2،3 لیتو آب در روز بخوری ..

قلب , قلبی , مشکل , نارسایی , شلی دریچه

با عرض سلام و احترام خدمت شما پزشک محترم قلب .آیا کسی که شلی دریچه میترا ل با نارسائی خفیف وشلی دریچه تریکوسپید همراه با نارسائی خفیف داره میتونه روزه بگیره وچقد این بیماری خطرناک باتشکر؟

2
0

مشکل قلبی - خدمت شما پزشک محترم قلب آیا کسی که شلی دریچه؟ قلب , قلبی , مشکل , نارسایی , شلی دریچهعرض سلام شلی های خفیف دریچه اصلا جای نگرانی ندارد و معمولا پیشرفت نمی کند. با خیال راحت می توانید روزه بگیرید.

0

مشکل قلبی - خدمت شما پزشک محترم قلب آیا کسی که شلی دریچه؟ قلب , قلبی , مشکل , نارسایی , شلی دریچهسلام اگر واقعا افتادگی دریچه داشته باشید , با کم آب شدن بدنتون میزان پرولاپس بیشتر می شه و ممکنه درد قفسه سینه و یا نارسایی میترال بیشتر بشه ، من به مریضی که اکو می کنم و واقعا پرولاپس داره می گم روزه نگیر ، چون باید حداقل 2،3 لیتو آب در روز بخوری .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

بر اساس اطلاعات پزشکی کنونی، شلی دریچه میترا ل و تریکوسپید بر حسب شدت و تاثیرات بیماری می‌تواند بر توانایی گرفتن روزه تاثیر بگذارد. گرفتن روزه با مشکلات قلبی نیازمند مشورت پزشک می‌باشد و در برخی موارد ممکن است این بیماریها را وخیم تر کند. با توجه به نارسایی خفیف دریچه، به نظر می‌رسد که روزه گرفتن ممکن باشد. اما این تصمیم باید بر اساس نظر پزشک متخصص قلب و به دنبال آزمایشات و بررسی‌های دقیق تعیین شود. همچنین شلی دریچه اگرچه ممکن است خطرناک باشد، اما با مراقبت مناسب و زیر نظر بودن پزشک قابل مدیریت است.

شلی دریچه میترال و تریکوسپید به همراه نارسایی خفیف قلب، معمولاً مشکل حادی ایجاد نمی‌کند. با این حال، شدت علائم و وضعیت کلی سلامت قلبی در تصمیم‌گیری برای روزه‌داری اهمیت بالایی دارد. بیمارانی که دارای نارسایی خفیف هستند ممکن است بتوانند بدون مشکل روزه بگیرند، اما همیشه باید قبل از تصمیم به روزه‌داری با پزشک خود مشورت کنند. احتیاط بیشتر در صورت داشتن علائم مانند تنگی نفس، ضعف یا خستگی توصیه می‌شود. پزشک اغلب بر اساس ارزیابی دقیق وضعیت بیمار و عوامل خطر همراه، نظر نهایی را ارائه می‌دهد. توجه به هیدراتاسیون مناسب و پرهیز از فعالیت بدنی شدید نیز ضروری است. در نهایت، تصمیم‌گیری آگاهانه و مشورت با متخصص قلب برای اطمینان از سلامتی مورد نیاز است.