برای رفع شوری دهان و اسیدی شدن شدید معده چه پیشنهادی دارید؟ باسلام بنظر میاد مسایل عصبی منجربه افزایش اسید معده ایشون میشه ضمنا اشکالات دندانی و حتی گاها پروتزهای دایمی یا دستکاریهای دندانی هم میتونه عوارض تغییر مزه دهان رو بهمراه داشته باشه روزی یک بار قرص دمپریدون قبل از ناهار میل کنند وای یک ضد اسید هم صبحها باید مصرف بشه کع همون لانزو خوبه.

شوری , معده , دهان

با سلام،پدری دارم که جانباز اعصاب و روان هستند،ایشون چند ماه پیش به دندون پزشکی رفتن برای روکشی دندونشون،از اون روز به بعد دهانشون به شدت شور هست و معدشون سوزش شدید دارن طوری که شب ها تا صبن بیدارن،دکترهای زیادی رفتند،داروهای لانزو،دمپریدون،بیوگرافی،رانیتیدین ،پنتوپرازول،کلیدینیوم سی ،امپرازول و کلی داروهای دیگه توسط دکترهای مختلف خوردن،حتی اندوسکوپی کردن اما جواب نداد،اینم بگم که چایی زیاد میخوردن همیشه و ترک کردن و اهل الکل و سیگار و این چیزا نیستند،برای اعصاب هم فقط اسنترا میخورن

1
1

برای رفع شوری دهان و اسیدی شدن شدید معده چه پیشنهادی دارید؟ شوری , معده , دهانباسلام بنظر میاد مسایل عصبی منجربه افزایش اسید معده ایشون میشه ضمنا اشکالات دندانی و حتی گاها پروتزهای دایمی یا دستکاریهای دندانی هم میتونه عوارض تغییر مزه دهان رو بهمراه داشته باشه روزی یک بار قرص دمپریدون قبل از ناهار میل کنند وای یک ضد اسید هم صبحها باید مصرف بشه کع همون لانزو خوبه

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

شرایطی که شما از آن گزارش داده‌اید نشان می‌دهد که احتمالاً با یک نوع آندوسکوپی تجربی (GERD) روبرو هستید. GERD می‌تواند باعث شود دهان شما خشک و شور بشود و باعث سوزش شدید در معده شود. با اینکه شما گفته‌اید پدر شما تجربه‌های مختلف با داروهای مختلف داشته است، پیشنهاد می‌کنم جهت روشن شدن وضعیت به یک متخصص گوارش مراجعه کنید. دیت فوق العاده مهم است که شما پدرتان را به یک رژیم غذایی سالم تغییر دهید، این شامل کاهش مصرف چای فراوان و همچنین اجتناب از غذاهای سنگین و پرچرب می‌شود. در این میان، حفظ سلامت روان نیز بسیار مهم است و بنابراین ادامه مصرف داروی اسنترا (به عنوان یک داروی ضد اضطراب) می‌تواند مفید باشد.

درمان شوری دهان و اسیدی شدن معده می‌تواند چالش‌برانگیز باشد، به ویژه زمانی که دلایل دقیق آن مشخص نیستند. در مورد پدرتان، مشخص است که مشکلی پس از انجام روکش دندان ایجاد شده است. شوری دهان ممکن است به دلیل تغییراتی در تعادل الکترولیت‌ها، واکنش آلرژیک یا عفونت‌های دهانی باشد. بهتر است معاینه دهان و دندان توسط دندانپزشک متخصص انجام شود تا از عدم وجود عفونت یا حساسیت اطمینان حاصل کنند. برای مدیریت سوزش و اسیدی شدن معده، بهینه‌سازی رژیم غذایی و سبک زندگی مهم است. توصیه می‌شود از مصرف غذاها و نوشیدنی‌های تحریک‌کننده معده مانند قهوه، مرکبات و غذاهای تند اجتناب کنند. استفاده از داروهای ضداسید و پروتون پمپ مانند پنتوپرازول و امپرازول ممکن است به میزان محدودی کمک کند، اما در صورتی که جوابگو نبودند، مشاوره با متخصص گوارش پیشنهاد می‌شود. همچنین، پیگیری منظم وضعیت توسط تیم پزشکی ضروری است. در نهایت، چون پدرتان تحت درمان برای مشکلات عصبی و روانی هستند، توصیه می‌شود با پزشک اعصاب و روان نیز مشورت کنید، زیرا برخی داروهای مصرفی می‌توانند تأثیراتی بر سیستم گوارشی داشته باشند. ارزیابی دقیق و هماهنگی بین تیم‌های درمانی مختلف می‌تواند به بهبود وضعیت کمک کند.