آیا قرص ایزوکسوپرین جزو آسپرین هست؟ عزیزم علت فوت جنین می تواند بسیار متنوع باشد و باید جنین جهت اتوپسی ارسال شود. سلام فوت جنین علل متعددی دارد باید اتوپسی ارسال نمایند. خیلی بعید هست ایزوکسوپورین و آسپیرین با هم فرق دارن.جواب اتوپسی همه چیز رو مشخص میکنه ولی ایزوکسوپورین منسوخ نشده و در موارد دردهای زودرس زایمانی بکار میره.

ایزوکسوپرین , قرص , جزو

من از هفته ۲۱ تا۳۴ بارداری به دستور پزشکم روزانه۲قرص ایزوکسوپرین مصرف کردم.هفته ۲۱ انقباضات داشتم که سرکلاژ کردم.بعد از اون انقباض و درد نداشتم.اما پزشکم اصرار به مصرف داشتند.نوزادم هفته۳۴ اومد وچندروزبعدبه دلیل فشار بالای ریه فوت کرد. پیگیر علت قضیه هستم.گفتند ممکنه مشکل از داروهام باشه و گفتند آسپرین ممکنه باعث این اختلال بشه با توجه به این که طی بارداری پزشکان متعددی من را از مصرف ایزوکسوپرین منع میکردند و می گفتند این قرص در دنیا منسوخ شده، آیا ممکنه این قرص باعث این مشکل در نوزاد شده باشه.

3
0

آیا قرص ایزوکسوپرین جزو آسپرین هست؟ ایزوکسوپرین , قرص , جزوعزیزم علت فوت جنین می تواند بسیار متنوع باشد و باید جنین جهت اتوپسی ارسال شود

-1

آیا قرص ایزوکسوپرین جزو آسپرین هست؟ ایزوکسوپرین , قرص , جزوسلام فوت جنین علل متعددی دارد باید اتوپسی ارسال نمایند

0

آیا قرص ایزوکسوپرین جزو آسپرین هست؟ ایزوکسوپرین , قرص , جزوخیلی بعید هست ایزوکسوپورین و آسپیرین با هم فرق دارن.جواب اتوپسی همه چیز رو مشخص میکنه ولی ایزوکسوپورین منسوخ نشده و در موارد دردهای زودرس زایمانی بکار میره

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

ایزوکسوپرین یکی از داروهایی است که گاهی برای جلوگیری از زایمان زودرس و کاهش انقباضات رحمی در دوران بارداری تجویز می‌شود. این دارو جزو داروهای آرگونومتریک است و مکانیزم اثر آن مربوط به تحریک گیرنده‌های بتا می‌باشد که منجر به شل شدن عضلات رحمی می‌گردد. ایزوکسوپرین با آسپرین فرق دارد و ترکیبات و مکانیسم‌های عمل متفاوتی دارد؛ آسپرین در دسته داروهای ضدالتهاب غیر استروئیدی (NSAIDs) قرار می‌گیرد که برای کنترل درد و التهاب استفاده می‌شود، درحالی‌که ایزوکسوپرین برای آرام کردن عضلات رحم استفاده می‌شود. استفاده از ایزوکسوپرین به خودی خود نباید باعث مشکلات ریوی در نوزادان شود، اما مانند هر داروی دیگری، عوارض جانبی خاص خود را دارد و می‌تواند در شرایط خاص، تحت شرایط خاصی تاثیراتی داشته باشد که باید توسط پزشک مورد بررسی قرار گیرد. همچنین، گزارش‌هایی وجود دارد که نشان می‌دهد برخی از کشورها استفاده از آن را به دلیل نگرانی‌های ایمنی منسوخ کرده‌اند. پیگیری دقیق علت فوت نوزاد با متخصص نوزادان و بررسی تمامی جوانب مورد نیاز است. در صورت نیاز، مشورت با یک متخصص سم‌شناسی دارویی می‌تواند به شناسایی علت مشکلات نوزاد کمک کند.