علت کم شدن لذت و جهش منی هنگام انرال؟

سلام.
من ۱۵ ساله که ازدواج کردم و دارای دو فرزند هستم. حدود یک ساله که هنگام انزال جهش منی ازم خیلی کم شده و از همه مهم تر هنگام انزال حس زیادی ندارم، که این منو خیلی نگران کرده.
البته بیشتر مواقع قبل نزدیکی از اسپری تاخیری استفاده میکنم، که در هر دو حالت تاثیری تو مشکلی که دارم ایجاد نمی کنه.
ناگفته نمونه که بیشتر مواقع موقع ادرار کردنم هم خیلی راحت نیستم یعنی با کندی انجام میشه، اما هیچ درد یا سوزشی موقع ادرار کردن ندارم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

10

سلام بنظر میرسد که با توجه به گفته های شما نیاز به بررسی هورمونی،و همچنین بررسی از نظر تنگی مجرا دارید

دکتر کامیار اقبالی

متخصص جراحی کلیه و مجاری ادراری(ارولوژی)
دکتر کامیار اقبالی
0

عوامل عدیده ای چون چربی خون بالا ،دیابت،غلظت خون،اختلالات هورمونهای جنسی و غیر جنسی،مشکلات روحی و روانی ،.ممکن است عامل این مشکل باشند و نیاز به بررسی دقیق دارید!

دکتر محمدمهدی ایمانی

فلوشیپ اندویورولوژی و لاپاروسکوپیجراح و متخصص کلیه و مجاری ادراری تناسلی
دکتر محمدمهدی ایمانی
هوش مصنوعی دکترهَست هوش مصنوعی ممکن است درک کاملی نداشته باشد؛ نظر پزشک اولویت دارد.

بنابر توضیحات شما، احتمال وجود مشکلاتی در سیستم قلبی-عروقی، حتی عفونت‌های مخفی در دستگاه ادراری و یا بیماری های نروژنیک مثل متعددین مولتیپل اسکلروزیس وجود دارد. استفاده بیش از حد از اسپری تاخیری نیز می تواند با کاهش حس حین انزال سوژه مرتبط باشد. می‌توانید با دیدن متخصص ادراری و یا داخله تمام این موارد را بررسی کنند و درمان مناسب را پیشنهاد دهند. البته، سلامت روانی نیز نقش مهمی در این موضوع دارد و ممکن است دیدار با روانشناس نیز مفید باشد.

کاهش جهش منی و کاهش لذت در هنگام انزال می‌تواند تحت تأثیر عوامل مختلفی باشد، از جمله استفاده از اسپری‌های تاخیری که می‌توانند باعث تغییر در حس و عملکرد جنسی شوند. این اسپری‌ها اغلب حاوی مواد بی‌حس‌کننده هستند که ممکن است بر حس معمول در هنگام انزال تأثیر بگذارند. همچنین، مشکلاتی مانند انسداد در مجاری ادراری یا پروستاتیت می‌توانند منجر به کاهش جهش منی و تغییر در حس انزال شوند. از آنجایی که شما در هنگام ادرار نیز مشکلاتی تجربه می‌کنید، مانند کندی بدون درد یا سوزش، پیشنهاد می‌شود که برای ارزیابی بیشتر به پزشک متخصص اورولوژی مراجعه کنید. ایشان می‌توانند با انجام بررسی‌های لازم همچون سونوگرافی از پروستات و آزمایش ادرار، تشخیص دقیق‌تری ارائه دهند و در صورت نیاز درمان مناسب را آغاز کنند. نکته مهم دیگر، مدیریت استرس و بهبود سطح فعالیت‌های فیزیکی نیز می‌تواند به بهبود کیفیت زندگی جنسی کمک کننده باشد.