جوش روی پاها و برخی نقاط دیگر؟ دوست عزیزم سلام.باید از نزدیک معاینه شوید تا ضایعات دیده شود وشرح حال کاملتر گرفته شود.شاید نمونه برداری هم نیاز باشد. دوست عزیز جهت تشخیص قطعی بیوپسی پوستی لازم می باشد به متخصص پوست مراجعه بفرمایید..

پاها , یکساله , جوش

یکساله که بعد از بیماری دست و پا و دهان یکسری جوش روی بدنم هست
روی ران و ساق پا ها و سه تا زیر بقل و یکدانه روی شکم
رفتم دکتر اول گفت عفونت ریشه مو هست و شامپو ضد قارچ داد ولی فایده نداشت
بار دوم رفتم دکتر گفت حساسیت و قرص های نیزوپرد ،فستوور و یک کرم ترکیبی (شامل زینک اکساید و اوره ) نوشت
ولی بازم فایده نداشت
بار سوم برام ازمایش خون نوشت و گفت همه چی خوبه حتی کبد هم خوبه
الان هم اسپیرونولاکتون و تتراسیکلین استفاده میکنم کمی تا حدودی بعضی ازین جوش ها پوستشان خشک شده
نظر شما؟؟؟

2
0

جوش روی پاها و برخی نقاط دیگر؟ پاها , یکساله , جوشدوست عزیزم سلام.باید از نزدیک معاینه شوید تا ضایعات دیده شود وشرح حال کاملتر گرفته شود.شاید نمونه برداری هم نیاز باشد

1

جوش روی پاها و برخی نقاط دیگر؟ پاها , یکساله , جوشدوست عزیز جهت تشخیص قطعی بیوپسی پوستی لازم می باشد به متخصص پوست مراجعه بفرمایید.

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

پاسخ شما نشان می دهد که شما با چالش های پوستی مرتبط با بیماری دست و پا و دهان مواجه هستید. این علائم می توانند ناشی از واکنش های آلرژیک یا عفونت های پوستی باشند. داروهایی که شما استفاده کرده اید مانند اسپیرونولاکتون و تتراسیکلین برای مبارزه با آکنه و برخی عفونت های پوستی استفاده می شوند. با این وجود, اگر بعد از استفاده از این داروها بهبودی مشاهده نمی شود, شما باید با پزشک متخصص پوست مشورت کنید. تست های دیگر ممکن است نیز لازم باشد تا علت دقیق علائمتان را بررسی کنید.

جوش‌هایی که بعد از یک بیماری ویروسی مانند بیماری دست، پا و دهان ایجاد می‌شوند، می‌توانند به دلایل مختلفی پایدار بمانند. تشخیص اولیه به عنوان عفونت ریشه مو ممکن است درست بوده باشد، اما اگر درمان با شامپو ضد قارچ اثری نداشته، عفونت قارچی محتمل‌تر از باکتریایی است. با توجه به بی‌اثر بودن درمان‌های ضد حساسیت و ضد التهاب مانند نیزوپرد، فستوور و کرم ترکیبی، احتمال وجود دلایل دیگر همچون زمینه‌های هورمونی نیز وجود دارد. داروهای اسپیرونولاکتون و تتراسیکلین که اکنون استفاده می‌شوند، می‌توانند مفید باشند؛ اسپیرونولاکتون به عنوان یک قرص ضد آندروژن ممکن است تأثیری بر جوش‌های هورمونی داشته باشد و تتراسیکلین با خواص ضد باکتریایی و ضد التهابی خود، می‌تواند به کاهش التهاب کمک کند. پیشنهاد می‌شود روند درمان ادامه یابد و از پزشک متخصص پوست برای بررسی‌های مجدد کمک گرفته شود تا تشخیص دقیق و درمان مؤثرتری صورت گیرد. افتراق بین علل مختلف و درمان مناسب می‌تواند بهبود شرایط را تسریع بخشد. ضمناً، پایش معرف‌های آزمایشگاهی مانند سطح هورمون‌ها می‌تواند به شناسایی بهتر ریشه‌ی مشکل کمک کند.