آیا تزریق بوتاکس برای تغییر صدا انجام می شود؟ دیس فونی یا صدای غیر عادی ، نیاز به بررسی تخصصی توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی دارد . تولید صوت ( فرکانس پایه صوت و سایر ویژگی های صدا ) در خانم ها و آقایون با توجه به ساختار حنجره ، زاویه گردن و زاویه غضروف تیروید ، تارهای صوتی واقعی متفاوت است در مواردیکه افراد ( چه خانم چه اقا ) از حنجره خود به درستی استفاده نمیکنند دچار اختلال تولید صوت می شوند ، که باید ابتدا استروبوسکوپی ( فیلم برداری از تار صوتی ) انجام شود ، تحت درمان اولیه بهداشت حنجره ، گفتاردرمانی ( توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی به این عزیزان ارجاع داده میشوید و مراجعه سطح اول بدون تشخیص تخصصی درست نیست ) قرار میگیرد . در موارد خاصی که اسپاسم و استفاده از عضلات غیر فرعی در تولید صوت پس از درمان اولیه همچنان اخلال به وجود می اورد جهت فلج موقت ان عضله در کنار گفتاردرمانی ( که شما یاد بگیرید از عضله درست استفاده کنید ) به صورت سرپایی و یا بستری کوتاه مدت از خارج از سطح پوست تحت هدایت مانیتورینگ یا داخل ( تحت لارنگوسگوپی در اتاق عمل )در ان عضله خاص ! توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی / فوق تخصص حنجره ( لارنگولوژیست ) بوتاکس تزریق میشود . تولید صوت و تکلم یک سیستم پیچیده عصبی عضلانی است و بررسی دقیق ان نیاز به معاینه توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی - گفتار درمانی - و در مواردی ارجاع به متخصص مغز و اعصاب ( نورولوژیست ) و تصویربرداری جهت بررسی مسیر عصب حنجره از مغز تا گردن است ..

صدا , بوتاکس , تزریق

سلام. وقت بخیر
آیا برای تغییر صدا (صدای من همچنان نازک است بطوری که پشت تلفن همه من را یک خانم تصور میکنند) تزریق بوتاکس موثر است؟
باید به متخصص گوش حلق و بینی مراجعه کنم یا گفتار درمان؟
با تشکر

1
0

آیا تزریق بوتاکس برای تغییر صدا انجام می شود؟ صدا , بوتاکس , تزریقدیس فونی یا صدای غیر عادی ، نیاز به بررسی تخصصی توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی دارد . تولید صوت ( فرکانس پایه صوت و سایر ویژگی های صدا ) در خانم ها و آقایون با توجه به ساختار حنجره ، زاویه گردن و زاویه غضروف تیروید ، تارهای صوتی واقعی متفاوت است در مواردیکه افراد ( چه خانم چه اقا ) از حنجره خود به درستی استفاده نمیکنند دچار اختلال تولید صوت می شوند ، که باید ابتدا استروبوسکوپی ( فیلم برداری از تار صوتی ) انجام شود ، تحت درمان اولیه بهداشت حنجره ، گفتاردرمانی ( توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی به این عزیزان ارجاع داده میشوید و مراجعه سطح اول بدون تشخیص تخصصی درست نیست ) قرار میگیرد . در موارد خاصی که اسپاسم و استفاده از عضلات غیر فرعی در تولید صوت پس از درمان اولیه همچنان اخلال به وجود می اورد جهت فلج موقت ان عضله در کنار گفتاردرمانی ( که شما یاد بگیرید از عضله درست استفاده کنید ) به صورت سرپایی و یا بستری کوتاه مدت از خارج از سطح پوست تحت هدایت مانیتورینگ یا داخل ( تحت لارنگوسگوپی در اتاق عمل )در ان عضله خاص ! توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی / فوق تخصص حنجره ( لارنگولوژیست ) بوتاکس تزریق میشود . تولید صوت و تکلم یک سیستم پیچیده عصبی عضلانی است و بررسی دقیق ان نیاز به معاینه توسط جراح متخصص گوش و حلق و بینی - گفتار درمانی - و در مواردی ارجاع به متخصص مغز و اعصاب ( نورولوژیست ) و تصویربرداری جهت بررسی مسیر عصب حنجره از مغز تا گردن است .

هوش مصنوعی دکترهَست : هوش مصنوعی گاهی میتواند درک کاملی نداشته باشد باید اولویت را نظر پزشک قرار دهید

تزریق بوتاکس عمدتاً برای درمان مشکلات مربوط به عضلات و چین و چروک پوست استفاده می‌شود. در مورد تغییر صدا، بوتاکس می‌تواند برای کنترل برخی از شرایط پزشکی که باعث اختلال در صدا می‌شود مورد استفاده قرار گیرد، مانند اسپاسم‌های حنجره (spasmodic dysphonia). همچنین، بوتاکس به طور محدود در درمان بالقوه برخی از موارد اختلال در صدابرای افرادی که هنگام صحبت دچار تنش و انقباض عضلات حنجره می‌شوند، استفاده می‌شود. با این حال، بوتاکس برای تغییر صدای نازک معمولاً توصیه نمی‌شود و نباید به عنوان راه‌حل اصلی در نظر گرفته شود. برای کسب مشاوره دقیق و تخصصی درباره‌ی تغییر صدا، بهترین گزینه مراجعه به متخصص گوش، حلق و بینی است که می‌تواند بررسی‌های دقیق‌تری انجام دهد و در صورت نیاز به شما گفتاردرمان هم معرفی کند.